Un punt de gran valor (Hospi 1-1 Olot)

L’Olot empata al camp de l’Hospi i aconsegueix mantenir la dinàmica positiva. Un gol matiner de Coro aplanava el camí en una notable primera part, però a la segona els locals han despertat i han bombardejat perillosament l’àrea de Wilfred. Un punt ben lluitat per seguir emplenant la pica i fer-lo bo diumenge que ve contra el Badalona.

Els d’Arnau Sala han signat una primera part de manual de com jugar a domicili. Intensitat, lluita, sacrifici i el premi en forma de gol matiner. Era el minut 8, quan els olotins han elaborat una gran jugada de contraatac, que ha culminat Coro amb encert després d’una assistència profunda d’Uri Santos. La matinal somreia a l’Olot però encara quedava molta feina per fer en un camp sempre difícil. Mica en mica, els riberencs s’han començat a activar ofensivament amb una rematada de David Haro (33′) com a opció més clara. A l’altra banda, molta pressió al centre del camp que provocava moltes recuperacions de pilotes per a les sortides a la contra dels garrotxins. El mateix Coro, el millor de la UEO, ha pogut ampliar el marcador (34′), però el seu xut l’ha escopit el travesser.

Després d’una primera part molt bona de l’Olot, s’ha invertit la tendència a la represa degut a la necessitat dels locals. L’Hospitalet s’ha llançat de forma massiva a buscar el gol de la igualada, sobretot en joc directe i en accions de pilota parada. Els olotins s’han defensat amb ordre i contundència, fent gala de la seguretat que atresoren en els últims partits, i amb un Wilfred de nou magistral sota els pals. Alcaraz i Peque s’han topat amb les intervencions del porter sevillà, que no ha pogut fer res en una rematada inapel·lable d’Agus, l’ex-central de l’Olot, que ha tocat el pal i ha entrat a dins (81′). De fet, els pals s’han aliat amb l’Olot, ja que els locals hi han xutat en tres ocasions. Corominas ha seguit donant guerra i una rosca marca de la casa ha estat a punt de significar el 1-2 però Craviotto ha respost molt bé. El bombardeig riberenc no ha cessat en la recta final, però avui la justícia del futbol ha decidit que un repartiment de punts era el resultat més adequat vist els mèrits d’uns i altres. Un punt treballat, competit i lluitat per a la UEO, que segueix escalant amb 13 punts i amb ganes de tornar al camí de la victòria diumenge que ve, en la visita del Badalona al Municipal (16:30). L’estat de forma i la confiança dels jugadors va en augment i això és positiu per encarar amb garanties els següents compromisos.

Coro, en ratxa: l’extrem maresmenc ha realitzat un dels seus millors partits d’aquesta arrencada de lliga precisament contra el seu ex-equip. Poc a poc, Corominas es va destapant i ja acumula dues dianes consecutives, que han ajudat a l’Olot a sumar punts per respirar més tranquil a la classificació.

Arnau repeteix onze: el tècnic bagenc ha decidit confiar en els mateixos jugadors que van aconseguir el triomf contra el Sant Andreu ara fa set dies. L’aposta ha sortit força bé i tant l’entrenador com els futbolistes han marxat bastant satisfets i amb un premi sota el braç d’un camp difícil com és el de l’Hospi.

 

FITXA TÈCNICA:

Hospitalet: Craviotto (c), Peque, Valentín, Aleix, Agus, Alcaraz, David Haro, Canario, Nano (Èric Via, 76′), Bueno (Rubén Carreras, 61′) i Morgado (Joel, 66′).

Olot: Wilfred, Argi, Canelada, Germán, Rojas (c), Sergio Maestre, Carlos Martínez (Óscar Sielva, 86′), Èric (Héctor, 45′), Uri, Xavi Ferrón (David Márquez, 61′)  i Coro.

Gols: 0-1 (Coro, 8′), 1-1 (Agus, 81′)

Àrbitre: Cristian Adrián Lixandru. Ha amonestat a David Haro, Nano, Canario i Alcaraz (Hospi) i Rojas i Èric (Olot)

Incidències: uns 400 espectadors a l’Estadi de Futbol de l’Hospitalet.

Foto: Una pilota dividida al mig del camp després d’anotar el 0-1. // Cristian Garcia (@somdelhospi)

Leave a Reply