UEOlot APP

L’Olot llança la seva aplicació!

Després d’un llarg període de treball i proves, avui per fi us podem presentar oficialment la nova aplicació de la Unió Esportiva Olot (UEOlot), disponible per a mòbils i tauletes Android i per a tots els dispositius iOS (Iphone). Diumenge contra el Badalona estrenarem aquesta novetat que us portarà tota l’actualitat del club de forma immediata.

Ja feia temps que hi estàvem treballant, acabant de perfilar el disseny i els continguts, i estem molt contents que avui vegi la llum la APP de la UEO, que la trobareu amb el nom de UEOlot. Una aplicació totalment imprescindible per a l’aficionat del club, ja que hi trobarà tota la informació relacionada amb la Unió Esportiva Olot i el seu entorn. Les últimes notícies, les cròniques de tots els partits, també del futbol base, la classificació del primer equip, la informació detallada de la primera plantilla, un calendari amb l’agenda dels propers enfrontaments… són alguns dels continguts que t’ajudaran a estar 24 hores connectat al club del teu cor i així, poder viure intensament el dia a dia dels jugadors. El servei ja estarà totalment disponible a partir d’aquest diumenge, amb els detalls essencials del partit contra el CF Badalona (16:30). A l’Estadi Municipal, donarem consells bàsics a tots els socis, aficionats i simpatitzants de com baixar-se l’aplicació UEOlot.

Si tu també ets de l’Olot, aquesta és la teva aplicació!

El projecte ha estat creat pels joves estudiants Jordi Coll Marin i Quim Pascual Solà, amb la col·laboració de Cristina Masferrer Gil en el disseny. Esperem que tingui una bona acceptació per part de la massa social olotina i mica en mica anirem actualitzant la versió en funció de les crítiques i valoracions dels nostres aficionats. Estem oberts a qualsevol objecció per millorar una eina que creiem que serà de molta utilitat i que adapta la UEO a les noves tecnologies.

Ara ja no teniu excusa, l’Olot a un sol clic! Descarrega’t la nostra APP i vibra amb el teu equip!

Nom de l’aplicació: UEOlot

Aquest és el Codi QR per descarregar l’aplicació UEOlot:

UEOlot-QR

Leave a Reply