Consulta el fullet de l’Olot-Badalona

Abans de cada partit a l’Estadi Municipal, els seguidors de la Unió Esportiva Olot reben un fullet de quatre pàgines amb continguts diversos sobre el partit i el club. 

La revisteta d’aquest diumenge, amb el titular ‘Decidits a guanyar’, inclou una anàlisi del Badalona, l’objectiu de l’Olot amb declaracions de David Corominas i els números de la lliga (la classificació, la jornada anterior i l’actual, i el calendari complet del conjunt olotí). A més, es destaca el Cadet A, amb una fotografia d’equip inclosa, i es dedica la contraportada a Sergio Maestre, exjugador del Badalona. El desplegable és un pòster d’Albert Canal.

El fullet es pot trobar a diferents establiments comercials d’Olot, al camp el mateix dia de partit i online:

Clica aquí per consultar-lo!

Leave a Reply