El Municipal també vol botar

Un diumenge reivindicatiu per als catalans que ha de servir perquè l’Olot mantingui la tònica positiva com a local i s’endinsi en una zona més còmode de la taula. Amb canvi d’horari (16:30), s’enfronta a un Badalona, quart classificat, que s’està convertint en una de les grans revelacions d’aquest inici de campionat.

Malgrat que la igualtat de la categoria no reflecteixi la millora realitzada, la UEO ha mostrat un traç ascendent en les darreres jornades, com demostren les dues victòries consecutives a l’Estadi o l’empat, treballat tot i quedar-nos amb la mel als llavis, de diumenge passat a l’Hospitalet. Ara cal fer un pas endavant i perllongar el bon moment per albirar la zona noble, o si més no, la tranquil·litat. S’ha d’anar pas a pas però l’estat de forma de David Corominas (dos gols en dos partits) i la fiabilitat defensiva de l’equip (un gol encaixat en els últims quatre duels a casa) són ítems per confiar en una nova victòria. El suport de l’afició, ben activa, fidel i sorollosa, tornarà a ser indispensable. Uns seguidors que hauran d’avançar mitja hora la seva presència al Municipal (de les 17:00 a les 16:30, horari d’hivern) i que ja podran gaudir de l’APP de l’Olot (UEOlot) en els seus dispositius mòbils. Molt de compte amb l’adversari, el Badalona, un dels tapats d’aquesta arrencada. Sense fer gaire soroll, els escapulats s’han situat en les posicions de promoció (19 punts) amb un bloc ben armat i pràctic on destaquen sobretot el porter Marcos i el davanter Abraham. A les files del Badalona també hi juga Sergio López, ex-porter de l’Olot durant la passada campanya. En el bàndol olotí, torna Canal després de l’expulsió i també David López, totalment recuperat de la lesió al taló. Per contra, Musa continua sent baixa, juntament amb Enric, que complirà l’últim partit de sanció.

La prèvia d’Arnau Sala: “Arrosseguem carències de les primeres setmanes i això ens fa anar ofegats. Hem de seguir en la mateixa línia defensiva però ofensivament hem de millorar. Esperem dominar el partit a través de la pilota però hem d’estar preparats per defensar al nostre camp. El Badalona potser és l’equip que millor està fent les coses, és molt físic i contundent, té jugadors desequilibrants com Manu o Abraham i Marcos és un porter que guanya punts”.

Els precedents dels duels Olot-Badalona al Municipal vénen de lluny i arrenquen la temporada 1957/58. En total, 21 enfrontaments amb uns registres de 8 victòries locals, 3 empat i 10 triomfs badalonins. La temporada passada el resultat va ser d’1-0 amb un gol agònic de Xavi Ferrón. (dades cedides per Pep Solés)

Baixes: Enric (sancionat) i Musa (lesionat).

Convocatòria: per confirmar.

Foto: Xavi Ferrón, després de marcar un gol in-extremis. // Martí Albesa-UE Olot

Leave a Reply