Ni per tu ni per mi (Olot 3-3 Badalona)

Repartiment de punts al Municipal. Un partit boig i amb intercanvi de cops, que l’Olot no ha pogut tancar tot i gaudir d’un avantatge de 3-1 gràcies als gols de Germán i dos de Carlos de penal. En cinc minuts desconcertants, dues dianes de Toni Lao han tornat a posar el Badalona dins del partit. Un empat que manté la UEO en la lluita a la part baixa. 

Amb regust amarg. La Unió Esportiva Olot ha sumat el segon empat consecutiu tot i que com al camp de l’Hospi, ha tingut la victòria a tocar. Els garrotxins han jugat un primer temps d’alt nivell, amb circulació ràpida de pilota i arribades constants a l’àrea de Marcos. A ressaltar l’actuació de David López, que ha tornat amb força després d’unes setmanes fora de combat. Només de començar, Carlos Martínez ja ha xutat al pal en una declaració d’intencions de com seria el partit. Coro, per dues vegades, ha estat a punt de marcar però els defenses escapulats ho han impedit. Precisament ha estat un defensa, Germán Sánchez, qui ha avançat els olotins amb una bona rematada de cap al segon pal en un còrner (18′). L’Olot estava molt concentrat en totes les parcel·les, fins que Abraham s’ha inventat una genialitat des del vèrtex de l’àrea per signar l’empat (36′). Un xut imparable que ha sorprès Wilfred i ha deixat les taules en el marcador en el temps de descans.

A la represa, els d’Arnau Sala han tornat a la càrrega per buscar el camí dels tres punts. Dos penals consecutius transformats per Carlos (54 i 58′) han deixat l’escenari ben encarrilat. El primer, per una empenta ostensible del central  i el segon, per unes clares mans de Fran Grima. Però en una segona part absolutament boja i elèctrica, els badalonins han retallat diferències amb una arribada de Toni Lao des de la segona línia (60′). El mateix Lao seria el gran protagonista de la reacció del Badalona, ja que també ha clavat el tercer amb un bon cop de cap (65′). En cinc minuts desafortunats per a l’Olot, els visitants han neutralitzat un resultat que ja no s’ha mogut més. Els de casa han volgut recuperar-se però no han trobar el ritme i la intensitat del principi i no han pogut fabricar accions clares de perill, mentre que els de Manolo González s’han conformat amb un punt caigut del cel. Un empat que manté la UEO a la zona mitja-baixa amb 14 punts, tot i que l’evolució és positiva i es tracta d’anar emplenant el sarró, i més si no es pot guanyar. Diumenge que ve, tocarà conquerir les Illes amb l’enfrontament al camp de l’Atlètic Balears (12h).

Doblet de Carlos: el killer de l’Olot ha recuperat l’olfacte i ha marcat per partida doble des del punt de penal. Des del partit a Alzira contra l’Olímpic de Xàtiva (Jornada 7), que Carlos no veia porteria. Amb tot, segueix sent el màxim golejador de l’equip amb un total de 6 dianes anotades.

Partit 50 de l’Olot a Segona B: es dóna la curiositat que avui la UEO complia el mig centenar de partits disputats a la categoria de bronze, la llàstima és que no ha pogut celebrar l’efemèride amb els tres punts. A nivell estadístic, el balanç global d’aquests 50 partits és de 15 victòries, 14 empats i 21 derrotes. Avui també s’ha trencat la ratxa de dos triomfs seguits com a local i Wilfred ha tornat a rebre gols després de tres enfrontaments deixant la porteria a zero al Municipal.

FITXA TÈCNICA

Olot: Wilfred, Argi, Canelada, Germán, Rojas (c), Sergio Maestre, Carlos, Óscar Sielva (Abel, 68′), Uri, David López i Coro (Xavi Ferrón, 87′)

Badalona: Marcos (c), Lulu, Oscar Sierra, Amantini, Fran Grima, Prior (Fran Bea, 66′), Carracedo (Vega, 66′), Toni Lao, Manu Balda, Raúl Torres i Abraham.

Gols: 1-0, Germán (18′), 1-1, Abraham (36′), 2-1, Carlos (54′), 3-1, Carlos (58′), 3-2, Toni Lao (60′), 3-3, Toni Lao (65′).

Àrbitre: Ivan Muñoz Pérez. Ha amonestat a Germán i Sielva (Olot) i a Fran Grima, Sierra i Prior (Badalona).

Incidències: uns 1296 espectadors a l’Estadi Municipal d’Olot en la dotzena jornada de lliga del grup 3 de Segona B.

Foto: Uri Santos i Germán, en plena celebració del gol del central andalús. // Martí Albesa-UE Olot

Leave a Reply