Rodri: “Vull parlar al camp i seguir fent créixer aquest club”

Després d’un primer entrenament sota la pluja, Antonio Rodríguez “Rodri” ha estat presentat com a nou tècnic. El primer que ha fet és demanar disculpes per la seva marxa sobtada i ha mostrat el seu total compromís per començar una nova etapa i superar el moment complicat que travessa l’equip amb treball i dedicació absoluta.

Enmig d’una gran expectació mediàtica, entre periodistes, aficionats i directius, s’ha dut a terma la presentació del nou entrenador al bar ATN de l’Estadi Municipal. Qui primer ha pres la paraula ha estat el president del club, Joan Agustí, que ha volgut agrair la tasca d’Arnau Sala i Xavi Punsí al capdavant de l’equip: “Ha estat una decisió difícil, complicada i desagradable, però els resultats manen”. El màxim mandatari de l’Olot també ha aprofitat per tancar el conflicte de la primera etapa de Rodri al club, així com ressaltar-ne la seva figura: “Tothom coneix les diferències que vaig tenir amb en Rodri. Ell s’ha disculpat amb la junta i ho hem solucionat. Pensem que és la millor decisió i la més favorable per a l’Olot. En Rodri ens va deixar un model de joc que hem anat enriquint”, ha afegit Agustí.

Agustí1                  tots1

El tècnic barceloní ha valorat de forma autocrítica la seva sortida ara fa dues temporades: “Vull demanar disculpes a l’afició i a la directiva de l’Olot per la meva marxa sobtada. Les formes no van ser les correctes” i ha assenyalat que “tothom es mereix una segona oportunitat. Un cop passat pàgina, Rodri s’ha mostrat ambiciós i amb ganes d’agradar als seguidors olotins: “Vull que obrim una nova etapa i intentar funcionar tan bé com quan vaig arribar a Tercera. Vull tornar-me a guanyar l’afició de l’Olot”. Precisament de la seva anterior etapa ha parlat el director esportiu Àlex Terma, aleshores ajudant de Rodri. Terma ha assegurat que el tècnic va ser una peça clau per la consecució del títol. “Vam ser campions de Tercera gràcies als jugadors que ell va triar. Els mesos que va estar aquí van ser suficients”. Per sobre de tot, el director esportiu ha destacat les seves capacitats i coneixements: “Era un espectacle a la banqueta, com gestionava l’equip i preparava els partits. M’ho vaig passar pipa amb ell”. Per acabar, Terma ha assegurat taxativament que Rodri és l’home ideal per tirar endavant aquest projecte: “És el millor entrenador que podem tenir aquí i ell va posar la llavor perquè aquest club seguís creixent i ara ho tornarà a fer”.

Terma1                    tots2

Antonio Rodríguez ha reiterat el seu compromís total amb l’Olot, un repte il·lusionant però a la vegada complicat, sabedor de la posició de l’equip a la classificació. “Primer de tot hem de sortir d’aquesta situació que genera estrés i ansietat. Amb l’ajuda de tots hem d’aconseguir sortir-ne. He vist els jugadors molt concentrats, sé que és un moment difícil. L’única manera per guanyar és treballar fort el dia a dia”. Finalment, el nou entrenador ha recalcat la seva manera de fer, allunyada dels focus, per engrandir, encara més, la trajectòria del club garrotxí. “Intentaré parlar poc a fora i molt a dins el camp i sentir l’alè de l’afició. Olot és el lloc on més a gust he estat en la meva vida, com a tècnic i com a jugador. És espectacular com ha crescut l’Olot a través de la seva idea. Intentarem donar un pas mes per ajudar en aquest creixement”. La primera oportunitat, aquest dissabte al camp del València Mestalla (18h), un rival directe en la pugna per evitar el descens.

Totes les fotografies són de Martí Albesa-UE Olot

Leave a Reply