Amb el mono de treball (Mestalla 1-3 OLOT)

Un Olot seriós i pràctic es retroba amb la victòria a Paterna després de quatre partits sense fer-ho. Els gols de Carlos, Uri Santos i el capi Abel Solé endolceixen el debut de Rodri a la banqueta i treuen l’equip de la zona de descens. Un cop anímic per creure en les nostres possibilitats.

 Paterna és talismà. La visita a la ciutat esportiva del València s’ha saldat amb el mateix balanç de l’any anterior, una victòria important i treballada que injecta moral al grup per seguir escalant posicions. Tot i un domini inicial dels locals, ha estat l’Olot qui ha obert la llauna en una acció d’estratègia; Héctor serveix amb precisió una falta lateral, la caça Carlos al primer pal i defineix amb contundència al pal llarg (15′). Els valencians han volgut respondre amb arribades de Salvador i Nando, i finalment han trobat el premi en un penal força dubtós per un cop de colze de Germán a Ibán Salvador. Wilfred ha aturat la pena màxima d’Álex López, però ell mateix ha agafat el rebuig per marcar a plaer amb la testa (33′). Abans del descans, dues clares ocasions de Carlos Martínez, una vaselina que ha desfet Jaume i una rematada forçada, podrien haver avançat els de la Garrotxa.

A la represa, la UEO ha sortit ben endollada, conscient que si premia l’accelerador es podria emportar perfectament els tres punts. El València tocava molt però no incordiava en excés, i en una jugada una mica embolicada, ha arribat el nostre segon gol. També ha estat precedit d’una jugada de pissarra, una falta que Héctor obre a la banda per Canelada, que centra al segon pal als peus de Carlos. El killer, l’acaba cedint a Uri Santos que, en posició franca dins l’àrea, afusella el porter (53′). El gol ha donat ales als de Rodri, que han remenat la bola amb més comoditat i han firmat la sentència en una gran jugada col·lectiva. Pilota oberta per Coro, que combina amb Uri i aquest troba Abel, que arribant de segona línia defineix amb molta classe (71′). En el tram final, els de Curro Torres han insistit de valent amb pilotes penjades i xuts llunyans, però s’han topat amb un Wilfred immens i una defensa ben ordenada. Un triomf necessari per trencar la mala dinàmica i agafar oxigen a la taula classificatòria en el debut, amb bon peu, d’Antonio Rodríguez com a entrenador. Un primer pas, un punt d’inflexió que és motiu d’alegria però no servirà de res si no es manté en els següents duels, per exemple, diumenge contra l’Alcoià (12h) al Municipal

S’estrenen Uri i Abel. Una tarda especialment rodona per als dos jugadors olotins, que han vist porteria per primer cop aquesta temporada. En el cas del capità, que no havia tingut massa protagonisme últimament, es tracta del primer gol a Segona B. Es dóna la curiositat que els tres golejadors d’avui (Carlos, Uri i Abel, tots tres capitans) són els tres únics supervivents de la primera etapa de Rodri al club.

Suport de l’afició a València. Una representació reduïda però sorollosa de la Grada UE Olot ha viatjat fins a Paterna per animar l’equip, repetint el viatge prolífic del curs passat. Abel Solé els ha agraït el gest anant a celebrar amb ells el tercer gol i futbolistes i seguidors s’han ovacionat mútuament al final del partit.

Canelada i Gianni, baixes per l’Alcoià. El lateral esquerre ha vist la cinquena targeta groga, fet que l’obligarà a descansar en el proper compromís a casa. El porter suplent, Gianni Cassaro, ha estat expulsat per llançar una pilota dins el camp des de la banqueta en els últims minuts del matx.

FITXA TÈCNICA:

Mestalla: Jaume (Álex Sánchez, 62′), Nacho Vidal, Salva Ruiz, Alberto, Ayala, Tropi (Maiki, 66′), Nando, Cano (Nacho Gil, 69′), Álex López (c), Ramírez i Ibán.

Olot: Wilfred, Canal, Canelada, Germán, Rojas, Abel (c), Carlos Martínez (Argi, 91′), Héctor (Èric, 94′), Uri, Musa (Maestre, 77′) i Coro.

Àrbitre: Carlos Alvárez Fernández. Al Mestalla ha amonestat Nacho Vidal, Ibán i Alberto, que ha estat expulsat per dues grogues (84′). A l’Olot, han vist groga Canelada, Germán i Maestre, i ha estat expulsat amb vermella directa el porter suplent Gianni (87′)

Gols: 0-1, Carlos (15′), 1-1, Àlex López (33′), 1-2, Uri Santos (53′), 1-3 Abel Solé (71′)

Incidències: quinzena jornada del campionat de lliga del grup 3 de Segona B a l’estadi Antonio Puchades amb la presència d’un miler d’espectadors.

 

Foto: Carlos i Uri, celebrant un dels gols anotats. // Nacho Hernández (Superdeporte)

 

 

 

 

Leave a Reply