Consulta el fullet de l’Olot-Alcoià

captura fullet alcoiaAbans de cada partit a l’Estadi Municipal, els seguidors de la Unió Esportiva Olot reben un fullet de quatre pàgines amb continguts diversos sobre el partit i el club. 

La revisteta d’aquest diumenge, amb el titular ‘Tornem a començar’, inclou una anàlisi de l’Alcoià, el debut de Rodri a l’Estadi Municipal i els números de la lliga (la classificació, la jornada anterior i l’actual, i el calendari complet del conjunt olotí). A més, es destaca l’Aleví C, amb una fotografia d’equip inclosa, i es dedica la contraportada a l’homenatge als exjugadors amb més partits de la història del club i una petita entrevista a Martí Gratacós. El desplegable és un pòster de David López.

El fullet es pot trobar a diferents establiments comercials d’Olot, al camp el mateix dia de partit i online:

Clica aquí per consultar el fullet

Leave a Reply