GELIS DISSENYADORS

Gelis Dissenyadors és un estudi gràfic olotí fundat el 1988. Durant més de 25 anys han desenvolupat nombrosos treballs d’Imatge Corporativa i Packaging. Han confeccionat nombrosos logotips d’importants empreses de la comarca, i també el de la Unió Esportiva Olot, de la qual en són col·laboradors a través d’inserir la seva publicitat. 

El millor actiu de Gelis Dissenyadors és l’experiència d’un equip format per professionals qualificats. Controlen els processos d’execució de cada treball amb gran rigor professional, des del Briefing fins a la Producció Final. Les etapes de Conceptualització, Disseny i Formes d’Aplicació els serveixen per a definir la solució més adequada per a cada una de les fases dels seus projectes. La seva experiència els permet conèixer a fons els Codis de Producte i, d’aquesta manera, fer rendible la inversió del client. Igualment, coneixen a fons els diferents sistemes d’impressió i producció, la qual cosa els estalvia dissenys extraordinaris que són, però, irrealitzables.

Gelis Dissenyadors ofereix un ampli ventall de serveis com consultoria, marketing, comunicació, publicitat, naming, identitat corporativa, fotografia i il·lustració, packaging, web, senyalèctica, presentació multimèdia i stands. Com a grans objectius a nivell d’ordre corporatiu, busquen millorar la venda, identificar la simbologia pròpia de cada un i comercialitzar i donar difusió als seus projectes. Utilitzen el marketing estratègic per a crear diferenciació i la publicitat per comunicar els productes, identificar i recordar.

Una empresa de referència a la comarca en el seu àmbit i lligada també al món de l’esport gràcies a la seva vinculació amb la Unió Esportiva Olot, no només amb els logotips d’altres marques, sinó també aportant el seu granet de sorra a la viabilitat econòmica nostre projecte de club.

Forma de contacte:

Av. Santa Coloma 35 baixos
17800 OLOT · Girona
Tel.: +34 972 265 758
gelis@gelis.cat
cati@gelis.cat

www.gelis.cat

Leave a Reply