GERMANS ESPARCH

Aquesta empresa olotina, que acaba de complir el seu desè aniversari, és instal·ladora-mantenidora de calefacció/climatització amb energies tals com la biomassa, aerotèrmia, geotèrmia, solar, gas o gasoil. Germans Esparch, ben activa a les xarxes socials, també dóna un cop de mà en el projecte de la UEO. 

Es tracta d’una empresa que ofereix una gran varietat de serveis com calefacció, ventilació i aire condicionat, depuració i sobretot tractaments de l’aigua, un aspecte on en són especialistes. En aquest sentit i per posar-ne alguns exemples, han fet el tractament d’aigua de la Carnisseria Planagumà o han muntat el terra radiant la climatització d’una vivenda del centre d’Olot amb els seus conductes, tant de xapa com de fibra. També han instal·lat la calefacció amb radiadors de ferro colat i caldera de condensació a la casa de turisme rural El Molí de Sadernes. A la seva pàgina de Facebook trobareu més exemples de les seves actuacions: https://www.facebook.com/pages/Germans-Esparch/446089415509512?fref=ts

I relacionat amb el nostre club, també han treballant en la instal·lació dels desaigües dels nous vestidors de l’Estadi Municipal, que s’han d’inaugurar d’aquí unes setmanes. Concretament, hores d’ara estan acabant d’enllestir el tractament d’aigua dels vestidors, i després en faran la climatització. Germans Esparch, un patrocinador fidel de la Unió Esportiva Olot, que ho demostra sobre el terreny, oferint els seus serveis per a les noves infraestructures del club. Una retroalimentació que ens agrada i ens fa sentir orgullosos!

 

Els podeu trobar al carrer Panyó, 4 d’Olot, al telèfon 972 26 51 92 o a les xarxes socials (@GermansEsparch a Twitter).

Leave a Reply