KONSAC

A Konsac Group són experts en transformar les organitzacions a través dels seus equips humans. Una empresa fundada al 1988 i consolidada en el sector dels RRHH que col·labora com a sponsor en el projecte de la Unió Esportiva Olot. 

Konsac Group és una empresa especialitzada en la cerca de directius, consultoria en recursos humans i formació. La seva visió és ser l’empresa de referència de Consultoria de Persones, mitjançant la prestació de serveis d’elevat valor afegit que donin resposta a l’evolució constant d’empreses i mercats. Pel que fa a la missió, es proposen ajudar a la transformació i al creixement de les empreses i institucions a través de la millora dels seus equips i de l’increment del compromís en les seves persones.

Els valors que caracteritzen Konsac són la orientació al client, el rigor metodològic, l’anticipació, la innovació i la transparència. Disposa d’un ampli equip de socis, associats i consultors que assessoren i aconsellen el bon grapat de clients que tenen en cartera. Una empresa, com la UEO, amb una vessant solidària, ja que en l’àmbit de la Responsabilitat Social Corporativa coopera amb la Fundació IBO, dedicada al desenvolupament econòmic d’aquesta illa de Moçambic,  i també amb la Fundació Esclerosi Múltiple, on aporta recursos econòmics i serveis.

A part de ser una de les companyies de referència en el seu sector, Konsac Group és un dels sponsors de la Unió Esportiva Olot, com es pot veure en els cartells publicitaris ubicats a l’Estadi Municipal, just darrere de la porteria dels vestidors. Moltes gràcies pel vostre suport!

Formes de contacte:

www.konsac.com

– Barcelona

Rambla Catalunya, 98 , Ent. 08008 Barcelona
T(+34) 93 292 23 00 F(+34) 93 292 23 01

– Madrid

Recoletos, 19, 4º int. 28001 Madrid
T(+34) 91 000 15 91

Leave a Reply