A poc a poc i bona lletra (Mallorca B 1-1 UE OLOT)

Cinquena jornada seguida sense perdre de l’Olot, que resisteix al temporal de Son Bibiloni, s’avança amb un bon gol de Sielva però acaba cedint un empat per culpa d’un gol fantasma de Cortés. Abans, un penal aturat de Royo a Carlos hauria pogut canviar el signe del partit. Un punt més al sarró que serveix per mantenir la desena posició amb les sensacions agradables dels últims partits. 

La veritat és que no era el millor dia per a la pràctica del futbol, meteorològicament parlant. Una combinació de vent, fred i pluja rebia els jugadors de l’Olot, convençuts de treure petroli del camp del Mallorca B, un equip que pretenia sortir d’una dinàmica força negativa. Els de Rodri, però, han començat manant i intimidant al rival arribant amb molta facilitat fins a tres quarts de camp. A partir d’aquí, i oferint un bon joc d’associació, s’han generat bones ocasions com un xut creuat de Coro, un altre d’Abel i sobretot una falta executada per Héctor que s’ha enverinat amb el vent i entre Royo i el travesser han evitat el primer. A l’altre costat, sense notícies dels balears, que només s’han acostat amb un xut potent de Tià. L’Olot ha dominat i ha imposat el seu joc en aquesta primera meitat, on només li ha faltat encert en la materialització.

L’inici de la segona part ha estat fulgurant i amb moviment al marcador; fantàstica jugada entre Musa (un dels destacats) i Carlos, que aquest ha cedit a Óscar Sielva, que  ha culminat el seu gran partit afusellant porter local amb una gardela contundent i marcant el seu primer gol amb la samarreta vermella (48′). Eren els millors minuts de la UEO, que després ha disposat d’un penal clar que han comès sobre un Musa que s’ha rifat per velocitat a tota la defensa. Royo, però, ha endevinat les intencions de Carlos Martínez, evitant que el segon pugés al marcador. El guió no ha variat massa, però el Mallorca B s’ha crescut una mica i ha vorejat amb més perill l’àrea de Wilfred. I en una jugada rocambolesca i estranya s’ha cuinat l’empat; Sergio Cortés remata amb el cap una centrada des de l’esquerra, la pilota toca el pal i Wilfred posa la mà, no sabem si sobre la línia o ja dins la porteria (63′). Un gol “fantasma” que ha estat especialment dolorós, ja que els garrotxins havien estat amos i senyors del partit. Com a única substitució, Rodri ha fet debutar el davanter Antonio Trujillo, que s’ha associat bé amb Carlos i Coro, però no han trobat la manera de decantar la balança. Ha tocat patir en alguna acció individual de Cedric, el més talentós dels mallorquins, però les taules no s’han mogut de l’electrònic. Un empat de mèrit contra un conjunt necessitat i un esforç majúscul contra les adversitats meteorològiques.

Un Olot que acumula la cinquena jornada sense perdre (3 victòries i 2 empats) i continua a la desena posició amb 32 punts, a 6 punts de la promoció d’ascens i 8 punts per sobre del descens directe. Diumenge que ve, a les 16:30, l’Eldenc visita l’Estadi Municipal, moment per fer bo l’empat d’avui i perllongar la trajectòria prolífica d’aquest començament d’any.

FITXA TÈCNICA

Mallorca B: Royo, Cifre (Nico, 75′), Connor, Raul, One, Clausí, Cortés, Tià Sastre, Iriarte (James, 64′), Cedric i Brandon.

UE Olot: Wilfred, Calavera, Canelada, Germán, Rojas, Abel (c), Carlos Martínez, Héctor, Óscar Sielva, Musa (Trujillo, 70′)  i Coro.

Àrbitre: Bosch Domènech. Ha amonestat Iriarte, Cifre i Brandon (Mallorca B).

Gols: 0-1, Sielva (48′), 1-1, Sergio Cortés (63′)

Incidències: partit corresponent a la Jornada 23 del campionat de lliga del Grup 3 de Segona B a Son Bibiloni, la Ciutat Esportiva del Mallorca, amb un centenar d’aficionats, entre ells una desena de seguidors de la Unió Esportiva Olot.

 

Foto: futbolmallorca.com-Toni Ferrero

Galeria: http://www.futbolmallorca.com/2015/02/galeria-rcd-mallorca-b-1-1-ue-olot.html

Leave a Reply