La jornada al futbol base (31 gener i 1 febrer)

LES CRÒNIQUES

El futbol base de la Unió Esportiva Olot ha arrencat el mes de febrer amb energies renovades i una producció ofensiva molt elevada. Un cap de setmana força prolífic que ens deixat 6 victòries (el Juvenil A anava guanyant però no va poder acabar el partit) i 3 derrotes. I si voleu analitzar amb més concreció cada un dels partits, aquí teniu el resum exhaustiu de totes les categories que conformen la UEO:

Aleví A 5-10 Figueres

Tot i que la UEO es va posar per davant en el marcador, el Figueres va ser el dominador absolut en les dues primeres parts, que van acabar amb un contundent 1-9. En les últimes dues parts, els olotins van sortir amb moltes més ganes i imprimint més intensitat, aspectes que van propiciar el 5-10 final.

Girona 4-1 Aleví B

Un duel molt complicat el que tenia el nostre Aleví B contra el Girona, el primer classificat de la categoria de Preferent, que no havia encaixat cap derrota ni cap empat fins al moment. Després d’una gran primera part olotina i amb el 0-1 a favor, els gironins van aprofitar desajustaments a la banda dreta amb dues centrades i dos gols consecutius. L’Olot va fallar ocasions molt clares i el Girona va deixar vist per sentència el matx amb el 4-1.

Aleví C 5-3 Vilablareix

Partit marcat pel fred a les instal·lacions del Morrot. L’aleví C de la UEO va oferir un espectacular començament de partit, amb un ritme i un bon joc que es va allargar fins a la tercera part, deixant un còmode 5-1 a l’electrònic. A la quarta i última part, el conjunt visitant va “apretar” per intentar buscar la remuntada, que es va quedar a mitges gràcies a una bona resposta defensiva dels locals que van frenar les expectatives de l’equip gironí.

Figueres 1-3 Aleví D

Primera part espectacular en la qual els figuerencs no van sortir del seu camp. A la segona, però, es van canviar les tornes i van ser els locals qui van dominar mentre que a l’Olot no li sortia res. Els olotins van recuperar el domini i el bon joc en la tercera i quarta part, en les quals van poder ampliar el marcador. Gran partit de l’equip que prepara Sergi Torres i David Ferrés, que es mostren molt orgullosos d’uns nois que es superen constantment.

Infantil A 3-1 Fornells

Un compromís on l’Olot va sortir des del primer minut a buscar la victòria i així va ser. Les oportunitats més clares van ser pel conjunt local, que va buscar el gol en tot moment, arribant al descans amb un 2-0 a favor. A la segona, els nervis van trair als de Vegas i Juvanteny, que van veure com el Fornells retallava distàncies (2-1). Just després, però, els de casa van espantar els fantasmes i van anotar la tercera diana, que va facilitar un domini més clar del joc.

Santa Eugènia 1-10 Infantil B

Un enfrontament en un camp de dimensions reduïdes i contra uns jugadors superiors físicament. A més, el servei inicial dels gironins va acabar amb una passada llarga i gol del seu davanter centre. Un cop moral només de començar, tot i que els de Farrés i Roure van tenir paciència i serenor, van baixar la pilota al terra i van desplegar el joc que els caracteritza. Aquestes pautes es van traduir en un gran resultat que dóna ànims a l’equip per continuar treballant amb ganes.

Porqueres 3-0 Infantil C

Un partit força dolent en totes les facetes del joc. El Porqueres es va avançar en el primer minut a la sortida d’un córner. Durant la resta de partit, els de la Garrotxa van intentar jugar i sortir amb la pilota des del darrere, però la seva superioritat física els va impedir avançar fàcilment. I només començar la segona, els del Pla de l’Estany van marcar el segon, mantenint la mateixa tònica de la primera meitat. En la recta final van clavar el 3-0 definitiu.

Cadet A 2-0 Argentona

Molt bon partit del nostre Cadet A, amb una victòria convincent contra l’Argentona. Un Olot que va tenir el domini clar del partit oferint bon joc i amb control de la pilota, mentre que en la parcel·la defensivament es van mostrar sòlids i contundents.

Bosc de Tosca 0-3 Cadet B

Un derbi garrotxí apassionant i molt intens entre el primer i segon classificat. Els de Luque i Clavaguera van estar molt ordenats i intentant tenir el control del joc en tot moment. El Bosc de Tosca va pressionar de valent la sortida de pilota, però va ser l’Olot qui va portar el pes del partit amb un 0-3  al marcador. Els tècnics destaquen l’orgull i l’amor propi de tots els integrants de la plantilla.

Caldes de Montbui 1-2 Juvenil A (suspès al 51′)

Inici de partit amb domini de la possessió del la pilota per part dels olotins i amb un equip local esperant al darrere per robar i sortir al contraatac. El nostre Juvenil A controlava el partit però s’apreciava falta d’idees, de precisió i de tensió. Uns símptomes que es van fer evidents en una ràpida contra del Caldes que els va donar el primer avantatge. Per sort, en una jugada afortunada i amb l’ajuda del vent, una centrada enverinada de l’Olot es va colar al fons de la xarxa. Amb l’empat a un es va arribar al descans, on fins aleshores el millor era el resultat. Calia fer autocrítica per tal de millorar el joc, i els jugadors van captar el missatge i just quan començava la calamarsada van marcar l’1-2, però la pedregada era tan forta que va fer aturar el partit. Un quart d’hora després, el temporal va minvar però, de forma increïble, l’equip local es va negar a regar per desfer el gel i el partit es va suspendre en el minut 51 amb 1-2 al marcador.

Quart 3-1 Juvenil B

El nostre Juvenil B no va poder aconseguir els tres punts fora de casa, un resultat que els tècnics consideren injust però el futbol és així. Un partit molt igualat on s’enfrontaven dos rivals amb idees futbolístiques molt similars, per tant, el partit es podia haver decantat per qualsevol dels dos costats però la falta d’encert davant de porteria va condemnar als garrotxins. Toca seguir remant contracorrent per assolir els objectius desitjats.

L’AGENDA D’AQUEST CAP DE SETMANA:

121 Partits temp 08-02-15 (1)

agenda8-2

 

 

 

Leave a Reply