COMERCIAL MASOLIVER

Comercial Masoliver és una de les principals empreses del sector de la distribució de productes d’alimentació i begudes de qualitat a Espanya i disposa de marques de gran prestigi a nivell nacional. Una empresa consolidada que també dóna un cop de mà a la viabilitat de la UEO.

Amb un ampli portafolis de marques internacionals presents tant al canal d’alimentació com a hostaleria, Comercial Masoliver s’ha consolidat com una moderna i dinàmica companyia, totalment preparada per fer front als nous reptes del futur. Comercial Masoliver Regional és una divisió de Masoliver Grup dedicada a la distribució i comercialització de productes d’alimentació i begudes en exclusiva per l’àrea de Catalunya. Productes com snacks i galetes salades, esmorzar i fleca, galetes i xocolates, productes biològics i dietètics, productes ètnics, plats preparats i sopes, salses, mostasses i vinagres, i també conserves. I begudes com aigües, sucs, refrescos i begudes energètiques, cerveses, licors, vins i caves. 

Comercial Masoliver Regional és un suport complementari a les empreses del grup amb un portafolis de marques de gran prestigi a nivell nacional. Una empresa que també posa el seu gra de sorra com a agent econòmic (publicitat) al projecte de la Unió Esportiva Olot.

 

Forma de contacte:

C/ Puntia, 18
17857 – Begudà – Sant Joan les Fonts (Girona)
Telèfon: (+34) 972 290 119
Fax: (+34) 972290587
Email: cialmasoliver@masoliver.com

www.comercialmasoliver.com

Leave a Reply