I aquí no ha passat res!

Oblidada la relliscada al camp de l’Huracánés l’hora de l’Estadi Municipal i això és sinònim d’alegria en les últimes setmanes. Un altre duel transcendental, diumenge a les 16:30 contra l’Olímpic de Xàtiva amb molts al·licients sobre la taula; sumar el tercer triomf seguit a casa, no despenjar-se del nucli capdavanter i revenjar-se del dolorós 3-1 del partit de la primera volta. 

S’ha trencat la ratxa de sis partits sense perdre, s’ha trencat la imbatibilitat en aquest 2015 però les il·lusions i les ganes de competir segueixen ben intactes. Ben lluny de casa, a València, l’Olot es va trobar amb una pedra en el camí però ha d’aprendre a esquivar-la per retornar en la direcció correcta. L’avantatge és que el partit contra l’Olímpic es juga a casa i, tot i les dificultats que proposa qualsevol rival, últimament no parem d’encadenar tardes productives. Ja són dues victòries seguides a l’Estadi, les dues patides i suades, assolides per la mínima, però amb aquella sensació realitzadora i gratificant entre els jugadors. Diumenge haurem de tornar a picar pedra contra un adversari incòmode que, malgrat l’última ensopegada contra el Lleida, travessa un bon moment i ha aconseguit agafar un marge de cinc punts respecte el descens directe (15è amb 31 punts). Aquí no val a badar ni es poden fer concessions, perquè tothom té els seus objectius i tots els conjunts es juguen la vida en cada 90 minuts. La UEO segueix a prop de la promoció, és cert, però la realitat passa per sumar i sumar fins a completar la permanència. I més endavant ja somiarem i mirarem enlaire si cal, però diumenge cal que remem tots a una per acostar-nos al primer gran objectiu del curs. I després ja en parlarem. En l’àmbit esportiu, Rodri recupera els sancionats Calavera, Héctor i Uri Santos, per tant, té tota la plantilla a la seva disposició per triar i remenar els futbolistes que consideri oportuns.

La prèvia de Rodri: “Amb ganes de tornar a guanyar, l’objectiu sempre és guanyar el següent partit, tant si véns d’una derrota com d’una victòria. Sabem que hem de passar moments bons i dolents durant el partit, l’important és ser capaç d’aguantar quan no va tan bé i recuperar el nostre joc per fer mal al rival. L’Olímpic és de perfil similar a l’Eldense, equips que  estan lluitant per sortir de la zona calenta. Són intensos, guerrers i costarà superar-los, però hem d’imposar el nostre joc, tenir la pilota i combinar per arribar a la porteria contrària. Només pensem en millorar com a equip i solucionar els partits”.

Precedents: només ens consta l’enfrontament del curs passat entre Olot i Olímpic al Municipal. Aleshores, els d’Arnau Sala es van imposar amb una diana in-extremis d’Uri Santos (1-0). De més mal record és el partit de la primera volta d’aquesta temporada, on els xativins van superar la UEO en un duel disputat al camp de l’Alzira (3-1).

Convocatòria: per confirmar

Baixes: cap

Foto: els jugadors olotins celebrant el gol inicial de Carlos a Alzira. // GolsMedia (Pablo Orts)

Leave a Reply