Un punt més i una jornada menys (Elx Il·licità 0-0 UE OLOT)

Empat sense gols al Diez Iborra d’Elx després de resistir gairebé tota la segona part amb deu homes. Els olotins han fregat la victòria en diverses ocasions i han controlat un rival molt necessitat de punts que ha remenat la pilota sense inquietar. Un duel marcat per un àrbitratge polèmic amb una expulsió rigorosa d’Héctor i un possible penal no xiulat a Coro. Un passet més cap a la salvació que trenca la mala ratxa abans de rebre el Nàstic a casa. 

El duel ha començat amb domini lògic dels il·licitans, que necessitaven urgentment la victòria per escapar de l’últim lloc i retallar punts per somiar amb una permanència cada vegada més utòpica. Un objectiu, el de la salvació, que ja té ben encarat l’Olot, i més gràcies a l’empat aconseguit aquest migdia. Els de Vicente Mir controlaven però no tenien profunditat, mentre que els nostres jugadors s’han despertat mitjançant Trujillo, sempre amb la canya a punt, i sobretot amb un tir de Sielva des de la frontal que ha obligat a intervenir fantàsticament al porter Pol. S’ha equilibrat la possessió i la UEO ha apujat el ritme abans del descans tot i la forta calor que feia a la capital del Baix Vinalopó. Carlos Martínez, just al límit de la mitja part, ha pogut clavar el primer amb el cap però la rematada, un pèl centrada, s’ha topat de nou amb Pol.

La represa ha arrencat de forma frenètica amb una opció claríssima pels de la Garrotxa; David López s’interna per la banda, centra a l’àrea petita i ni Carlos ni Sielva encerten en acompanyar-la a la xarxa. I just després ha arribat l’acció que ha condicionat la resta del matx, l’expulsió d’Héctor en veure la segona groga per unes mans que han semblat involuntàries. Rodri ha mogut fitxa fent entrar Sana N’Diaye, abans Coro ja havia sortit per David López, i ha enfortit el centre del camp. A la contra, els olotins han estat a prop de donar un ensurt amb jugades del mateix Corominas, que ha estat objecte d’un penal força clar, i un tir de Canelada des de la frontal per finalitzar un contraatac. Tot i la superioritat numèrica, l’Elx Il·licità no ha creat excessiu perill i Wilfred només s’ha hagut de lluir en un cacau de Jairo i en centrades penjades sense destinatari. Al final, ens hem endut un premi en forma d’empat aguantant amb 10 i oferint una imatge molt decent, ja que hem creat oportunitats de mèrit i només ha mancat més clarividència en la definició. 36 punts ja suma l’Olot, que s’apropa mica en mica a la primera fita de mantenir-se a Segona B, deixa la porteria a zero i trenca la ratxa de dues derrotes seguides. Dissabte que ve a les 16h rebrem el Nàstic de Tarragona, partit gran contra el líder a l’Estadi, on esperem estar a l’alçada i rematar la feina iniciada avui a domicili.

FITXA TÈCNICA

Elx Il·licità: Pol, Rubén, Primi, Nacho, Jordi Hostench (Rubio, 75′), Iván Agudo (Joaquín, 57′), Anaba, Mario, Samu (Liberto), Fragapane i Jairo.

UE Olot: Wilfred, Jordi Calavera, Rubén Canelada, Germán, Rojas, Abel (c), Carlos Martínez (Robert, 75′), Héctor, Trujillo (Sana, 60′), David López (Coro, 57′), Óscar Sielva.

Àrbitre: Víctor Pérez Peraza. Ha amonestat Anaba i Mario (Elx) i ha expulsat Héctor (Olot) per dues targetes grogues.

Incidències: partit corresponent a la 27a jornada del campionat de lliga del grup 3 de Segona B amb uns 300 espectadors al Diez Iborra de la zona esportiva d’Elx.

Foto: Carlos Martínez, controlant davant l’olotí Jordi Hostench. // Laura Ruiz

 

 

 

Leave a Reply