Esforç titànic sense premi (UE OLOT 1-2 Nàstic)

Dos gols a pilota parada, un a cada part, condemnen la Unió Esportiva Olot, que s’havia avançat amb una diana matinera de Germán. Els de Rodri han exhibit coratge, intensitat i amor propi, però no han trobat el camí de la victòria davant un líder força discret. Ambient de gala a l’Estadi Municipal amb molta animació i la millor entrada de la temporada. 

No ha pogut ser. L’Olot ha lluitat de tu a tu contra el líder, ha ofert el seu ventall de virtuts i ha competit com en els seus millors dies, però el Nàstic s’ha imposat per un resultat ben ajustat. L’inici de partit ha estat elèctric, farcit de gols. Les coses es posaven de cara per als olotins, que trencaven al gel amb un gran cop de cap de Germán arribant amb autoritat al primer pal (5′). Sense temps per celebrar-ho, el conjunt grana ha replicat amb la mateixa moneda; córner executat al primer pal i Xisco Campos amb una gran acció tècnica l’endreça a la porteria de Wilfred (7′). A partir d’aquí, el matx s’ha calmat una mica i s’ha entrat en un període de migcampisme, pressió i pilotes dividides. El Nàstic només ha donat senyals de vida en tirs llunyans de Rocha, mentre la via olotina per atacar era la banda de Musa, molt actiu amb les seves incursions.

La segona part ha començat amb un gerro d’aigua freda, un altre gol dels tarragonins des de la cantonada. Era el minut 48 quan Rayco, sol com un mussol al segon pal, ha empès la bola al fons de la xarxa després d’una pentinada. Els de Rodri no s’han ensorrat i han mantingut el caràcter i l’ordre per intentar trobar algun forat a la defensa visitant. Germán, des de la frontal, i sobretot Musa, amb un xut al pal, han vorejat l’empat. El tècnic local ha posat més pólvora atacant amb David López i Trujillo, que ha tingut tres oportunitats per restablir la igualada. La última d’aquestes, ja amb Reina batut, ha marxat llepant el pal. Hauria estat una bona recompensa al treball realitzat, ja que avui hem estat a l’alçada del líder i és per estar-ne ben orgullosos. Només ens queda seguir i mirar de revertir la situació per encarar bé la salvació en el duel de diumenge que ve (12h) al camp del Sant Andreu. Aquest és el camí, la sort ens ha d’acompanyar.

Debut de Sana com a titular: el migcampista senegalès, procedent del Cádiz en el mercat d’hivern, s’ha estrenat a l’onze i ha mostrat les seves qualitats fent parella amb Abel. Ha posat múscul quan tocava, ha enllaçat amb els puntes i també ha mostrat criteri amb la pilota.

Pep Solés, homenatjat: el president de l’Assocació d’Exjugadors ha rebut un càlid reconeixement per part del club, que l’ha obsequiat amb una samarreta signada i un pin de plata per la dedicació, implicació i col·laboració que mostra cada dia amb la UEO.

FITXA TÈCNICA

UE Olot: Wilfred, Calavera, Canelada (Trujillo, 74′), Germán, Rojas, Abel (c), Carlos, Sana, Óscar Sielva (David López, 64′), Musa i Coro.

Nàstic de Tarragona: Reina, Xisco Campos, Mossa, Manolo, Pablo Marí, Marc Martínez (Xavi Molina, 72′) Lago Júnior (Sergio Rodríguez, 54′), David Rocha, Marcos (Azkorra, 74′), Rayco i Cristobal. 

Gols: 1-0, (Germán, 5′), 1-1, (Xisco Campos, 7′), 1-2 (Rayco, 48′)

Àrbitre: Hugo José López Puerta. Ha amonestat Abel i Musa (Olot) i Marc Martínez, Xisco Campos i Mossa (Nàstic)

Incidències: partit corresponent a la Jornada 28 del campionat de lliga del Grup 3 de Segona B amb la presència de 1772 espectadors a les grades de l’Estadi Municipal d’Olot.

Leave a Reply