Deures per fer al Narcís Sala

Partit crucial per al futur més immediat de l’Olot, que es desplaça al camp d’un Sant Andreu immers de ple en la lluita per evitar el descens. Amb l’única absència de Canal, lesionat, els garrotxins intentaran renéixer a domicili i retrobar-se amb el triomf després de 4 jornades contra un conjunt que s’hi juga la vida.

No s’hi val a badar. Quan queden 10 jornades per acabar la competició, tot estar per fer i tot és possible, que deia el poeta. La UEO ha enganxat una mala ratxa que no es correspon amb el joc exhibit; com a exemple el darrer partit davant el Nàstic, on l’equip va oferir una gran imatge i només els petits detalls com la pilota aturada van privar-lo de puntuar contra el líder. Però això ja és aigua passada i el partit de diumenge adquireix una rellevància important sobretot pel contrincant al qual ens enfrontem. El Sant Andreu, ara entrenat per Miguel Álvarez, busca una reacció per fugir de la zona de descens (és 18è amb 28 punts) i ja va estar a punt de fer la guitza al Lleida en el passat cap de setmana (3-2). Això demostra que els quadribarrats estan vius i que aniran a mort per mantenir encesa la flama. Per tant, haurem de sortir al 100% i mostrant la mateixa intensitat que el rival per caçar uns tres punts que anirien de meravella per començar a enllestir la permanència. A més, ja són 4 les jornades sense tastar el gust de la victòria i això ha de ser una font de motivació per als nostres jugadors, que tenen ganes de treure’s l’espina dels últims desplaçaments. Albert Canal, amb molèsties al genoll, és l’única baixa confirmada a  la plantilla de Rodri. Un duel dramàtic en el retorn de Rubén Canelada al Narcís Sala, la seva casa en les 4 temporades anteriors. També hi serà Musa Bandeh, content i feliç, ja que ahir just després de la Denso Cup va signar la renovació per una temporada més.

La prèvia de Rodri: “Ens hem de prendre el partit com el de l’Elx, sabent que són equips que es troben en una zona delicada i que volen escalar posicions, no ens podem permetre el luxe que els equips de sota vagin remuntant. El Sant Andreu és un conjunt dur i complicat, des de l’arribada del nou entrenador s’ha ordenat i ha augmentat la intensitat i agressivitat en el joc, són molt verticals. Nosaltres preparem el partit amb la intenció de guanyar i de sumar punts”.

Precedents: trobem un total de 11 enfrontaments entre Sant Andreu i Olot en territori barceloní, la majoria d’aquests als anys 80. En global, comptem 9 victòries andreuenques (l’última, la temporada passada per 2-1 a Can Dragó), 1 empat i 1 triomf olotí (1-2, temporada 1982-83). Són unes dades cedides per Pep Solés, president de l’Associació d’Exjugadors.

Baixes: Canal (lesionat)

Convocatòria: per confirmar

Foto: Canelada, ex-quadribarrat, visitarà per primer cop el Narcís Sala amb la samarreta olotina. // Martí Albesa-UE Olot

Leave a Reply