Ara, més units que mai! (CD Alcoyano 1-0 UE OLOT)

L’Olot realitza una actuació destacable al complicat camp del Collao però torna a pagar cara la falta d’efectivitat en la rematada, fins i tot en un penal aturat per Jero. Francis Ferrón, de cap al segon pal, dóna un triomf a un CD Alcoyano que no ha fet res de l’altre món i ha rendibilitzat les seves arribades. La mala notícia és la lesió al peroné d’Abel Solé, que es perdrà el que resta de temporada. Diumenge contra el Lleida és el moment de l’afició per deixar-ho tot ben lligat.

Afrontàvem la cita d’aquest matí amb tot el respecte cap al rival, un dels grans de la categoria, però sabedors de les nostres armes per contrarrestar el seu potencial. I ben aviat ja s’han posat de manifest les nostres idees, amb una ràpida jugada de Coro que ha estat tombat dins l’àrea. Era el minut 8 de partit, però, malauradament Jero ha endevinat les intencions de Carlos i ha aturat el penal. Enfortits per aquest cop moral, l’Alcoyano s’ha deixat anar en atac i ha tingut un xut de Pituli al travesser i un parell de centrades perilloses. El domini ha canviat de mans a partir de la mitja hora, amb una UEO disposada a fer mal al contrincant. Robert ha començat a aparèixer i també Musa, que ha disposat de la més clara just abans del descans; l’ex de l’Hospi ha superat el porter i una mica escorat, ha definit amb la dreta amb la mala fortuna que un defensa l’ha poguda rebutjar. La nota negativa d’aquest primer temps ha estat la lesió d’Abel Solé, que s’ha fracturat el peroné i estarà unes quantes setmanes fora dels terrenys de joc.

Els jugadors de l’Alcoyano han premut l’accelerador a la represa, conscients que només els valien els tres punts per seguir en la lluita per la promoció. Ha avisat Javi Rubio amb un xut que ha fet volar Wilfred abans de l’únic gol del partit; centrada al segon pal i Francis Ferrón que aprofita una badada en el marcatge per empènyer la pilota a plaer cap a la xarxa (60′). Ha entrat Uri Santos per Robert amb la intenció de refrescar la davantera i l’olotí ha estat placat per Mongil quan ja es quedava sol davant Jero. L’àrbitre ha estat rigorós en no ensenyar-li la vermella quan era l’últim home i la falta de Coro s’ha estavellat en la barrera. La insistència dels garrotxins per no marxar de buit d’Alcoi era remarcable i les arribades s’anaven succeïnt. Sielva, que ha entrat Rojas, ha provat fortuna des de lluny i ja en la recta final, Carlos ha vist com un defensa li treia de la línia després d’una gran jugada personal d’Uri Santos, que ha estat objecte d’un altre penal tot i continuar l’acció. La última oportunitat dels de Rodri ha estat una volea de Germán en un servei de cantonada, un tir que ha fregat el pal i que podia haver glaçat el Collao. No ha pogut ser, derrota ajustada que ens reforça en la nostra idea i la intensitat del joc. Queden 3 partits i necessitem retrobar-nos amb la victòria per evitar qualsevol problema respecte la zona baixa. Diumenge que ve, el Lleida Esportiu visita l’Estadi Municipal (17h) en un dia idoni per recuperar la punteria i certificar la permanència davant dels nostres fidels aficionats. En els moments difícils, la unió fa la força i hem de fer més pinya que mai per trencar la mala dinàmica!

Abel, fora de combat. El capità s’ha lesionat tot sol al centre del camp en el minut 14 de partit i ha estat traslladat a l’hospital d’Alcoi. Després de les proves realitzades, el diagnòstic és moderadament greu, una fractura al peroné: que l’obliga a dir adéu a la temporada i que el tindrà aproximadament dos mesos de baixa. ÀNIMS CAPI!!

FITXA TÈCNICA

CD Alcoyano: Jero, Carles Salvador, Devesa (c), Mario Fuentes, Mongil, Javi Rubio, Kike López (Nico Cháfer, 78′), Julio de Dios, Francis Ferrón, Rubén Ramos (Josemi Perona, 87′) i Pituli (Maturana, 70′)

UE Olot: Wilfred, Calavera, Musa, Germán, Rojas (Sielva, 65′), Abel (c) (Canal, 14′), Carlos Martínez, Héctor, Robert (Uri, 54′), Sana i Coro

Gols: 1-0, Francis Ferrón (60′)

Àrbitre: Jesús Benjumea Álvarez. Ha amonestat Devesa, Fuentes, Mongil, Javi Rubio i Francis Ferrón (Alcoyano) i Abel (Olot).

Incidències: partit corresponent a la jornada 35 de campionat de lliga de Segona B amb la presència d’un miler d’espectadors al Collao d’Alcoi en plenes festes de moros i cristians a la ciutat.

Foto: Robert Simón, esquivant un rival // CD Alcoyano

Leave a Reply