Amb l’orgull intacte (CF Reus 1-0 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot s’acomiada de la lliga amb una derrota per la mínima al camp d’un Reus que celebra la classificació per la promoció d’ascens. Els olotins han mostrat una bona imatge i han tingut opcions d’emportar-se la victòria, però un gran xut de Vitor ha fet decantar la balança a favor del conjunt roig-i-negre. 

No seria el final desitjat, però no es pot recriminar res a uns jugadors que han sortit a guanyar el partit com qualsevol altre del campionat de lliga. Ha tornat a aflorar, però, la gran assignatura pendent de tota la temporada; la transformació de les accions ofensives en gols. Avui, i davant un rival que necessitava imperiosament el triomf per somiar amb el play-off, l’Olot ha ofert les seves virtuts des del minut zero. Els primers 20 minuts han estat sensacionals, amb control i bones arribades de Coro i sobretot Trujillo, que s’ha topat amb la sortida d’un atent Edgar Badia. El Reus Deportiu també hi ha volgut dir la seva amb centrades perilloses i aparicions constants d’Óscar Rico, el seu jugador més desequilibrant. Colorado, amb el cap, ha disposat de la més clara del primer temps i Gianni Cassaro, que avui s’estrenava en partit oficial amb la UEO, ha estat decisiu amb dues parades espectaculars.

Ha arrencat amb força la represa l’equip roig-i-negre, sabedor que els tres punts eren imprescindibles per esperar ensopegades dels altres aspirants a la promoció. Primer amb una rematada acrobàtica de Vitor i després Sellarès de cap han estat el preludi de l’únic gol del partit, del mateix Vitor, que ha etzibat un xut magnífic des de la frontal per desfermar l’eufòria a Reus (60′). Aquest gol no ha canviat els plans dels de Rodri, decidits a treure alguna cosa de profit del Baix Camp i de donar-ho tot fins al final. Uri Santos i sobretot Robert han entrat des de la banqueta per reactivar l’atac olotí. L’extrem cedit pel Llagostera ha gaudit de tres oportunitats d’or, especialment una vaselina que ha desviat Edgar. Abans d’acabar, Gianni ha tingut temps de treure una altra mà prodigiosa i demostrar que és un porter de garanties. Marxem amb un regust amarg però amb la certesa que ens ho hem guardat res i que hem estat un Olot reconeixible en tot moment, amb la intensitat i les intencions futbolístiques que ens caracteritzen. Hem competit, hem donat la cara i hem estat a punt de sorprendre un dels conjunts que lluitarà per pujar a Segona A. Orgullosos dels nostres, finalitzem la temporada i carreguem piles per tornar amb més il·lusió que mai el curs vinent. SEMPRE ENDAVANT, UEO!!

FITXA TÈCNICA

CF Reus Deportiu: Edgar Badia, Cassama, Ñoño (Xisco Hernández, 78′), Semedo, Moyano, Jaume (c), Vitor (Masqué, 81′), Ramon Folch, Sellarès (Fran Carbia, 69′), Óscar Rico i Colorado.

UE Olot: Gianni, Calavera, Musa, Germán, Rojas (c), Sana, Trujillo (Uri, 58′), Héctor, Óscar Sielva (David López, 71′), Carlos i Coro (Robert, 58′).

Gols: 1-0, Vitor (60′)

Àrbitre: Raul Nicolás Espejo. Ha amonestat Moyano (Reus) i Musa, Coro i Uri (Olot).

Incidències: partit corresponent a la jornada 38 del campionat de lliga del Grup 3 de Segona B amb la presència d’uns 2900 espectadors a l’Estadi Municipal de Reus.

Foto: Laia Solanellas

Leave a Reply