Sielva i Canelada tampoc seguiran

El club comunica que no compta ni amb el migcampista olotí ni amb el lateral barceloní per a la temporada vinent. D’aquesta manera, Sielva i Canelada s’uneixen a David López, Argi i Germán com a baixes confirmades de cara al nou curs, juntament amb els cedits Robert Simón, Sana i Calavera. 

Óscar Sielva va tornar a la Garrotxa l’estiu passat procedent del Swansea Reserves i ha tingut força protagonisme al llarg de la temporada. Ara, però, no encaixa en el perfil de la nova confecció de la plantilla i no seguirà a l’Olot. També causa baixa el lateral dret Rubén Canelada, arribat del Sant Andreu, que ha tingut molta participació, especialment en el primer tram de temporada. Els agraïm la seva professionalitat i els serveis prestats al club i els desitgem molta sort en la seva nova etapa esportiva.

_MG_9217

Leave a Reply