Lluc Banús i Xerry, al primer equip

Els dos joves, que acaben l’etapa de juvenil, passaran a ser membres de ple dret de la primera plantilla, una mostra més de la confiança cega del club en el planter. Lluc Banús és un central de molta projecció i Xerry Roura, un extrem ràpid i descarat, que buscaran esgarrapar minuts per demostrar la seva vàlua.  

El treball en el futbol base de la Unió Esportiva Olot segueix donant els seus fruits i durant la passada temporada han estat uns quants juvenils els qui han realitzat entrenaments amb el primer equip. Dos d’ells, ara ja s’hi han guanyat un lloc fix; són el central Lluc Banús i l’extrem Xerry Roura, que tindran fitxa del primer equip i s’incorporen a la plantilla 2015-16.

Lluc Banús, natural de Santa Pau, té 18 anys i ha jugat tota la vida a la Unió Esportiva Olot, des de l’Escola Pia fins a l’etapa més recent de juvenils. Aquestes eren les seves declaracions: “Molt content de l’oportunitat i molt agraït al club, és una experiència nova i hauré de lluitar per jugar i tenir minuts. En Rodri ja em coneix com a jugador i això és un punt a favor perquè sap tot el puc aportar a l’equip. Sóc un central que m’agrada jugar, des de petit m’han ensenyat a treure la pilota jugada i a tenir la possessió i alhora ser contundent. Encara tinc molt marge de millora, sobretot en alguns aspectes defensius com el joc aeri”.

Gerard “Xerry” Roura, de Sant Joan les Fonts, acaba de complir els 19 anys i va passar pel Santjoanenc i la EF Garrotxa abans de saltar a la UEO en l’etapa de cadets. També recollim la seva valoració de la notícia: “Molt content i agraït a l’Olot per donar-me aquesta oportunitat. Fa menys temps que hi sóc que en Lluc, però aquí m’han ajudat molt a créixer com a jugador i com a persona. Un gran avantatge és que en Rodri confia en el planter i estic molt content amb el cos tècnic i la plantilla perquè m’han ajudat molt a integrar-me. Em considero un extrem ràpid i fort, vull aprendre al màxim de jugadors com Carlos i Coro i competir per guanyar-me minuts”.

bona Xerry

Foto: Xerry Roura, acompanyat del president del club, Joan Agustí, i del directiu responsable del futbol base, Josep Sala.

Leave a Reply