La jornada al futbol base (30 i 31 maig)

LES CRÒNIQUES

Ara sí que les competicions ja arriben al seu desenllaç i els equips de la Fundació Esportiva Olot han intentat acabar de la millor manera possible, oferint les bones prestacions de tota la temporada. Aquesta jornada ens ha portat un balanç de 5 victòries, 1 empat i 4 derrotes, deixant de banda l’amistós del Juvenil A al camp de l’Abadessenc (4-2). Cal afegir-hi, en partit disputat ahir dilluns, la derrotar de l’Aleví al camp del Figueres (6-2). Si voleu saber-ne més detalls, i una petita valoració global del curs, no us perdeu el següent resum:

Figueres 6-2 Aleví A

Últim partit de lliga davant el campió de la categoria. La mala gestió d’una part va sentenciar el resultat final d’un partit en el qual l’Olot va dominar i va plantar cara en tot moment. El resultat al final de les dues primeres parts era de 2-1, però la tercera va ser clau; el Figueres va sortir amb molta empenta i va marcar 3 gols en menys de 5 minuts. Els d’Obrador i Somovilla, però, no van llançar la tovallola i van marcar el segon gol, a més d’enviar 3 pilotes al pal. La valoració global del curs és positiva, molt positiva. Tant a nivell individual com col·lectiu s’ha millorat en tots els aspectes. La classificació no és important en aquestes edats però sí que és meritòria la 4a posició, per darrere de 3 grans equips amb els quals s’ha competit de tu a tu. Alguns partits travats han fet que no acabessin amb més punts, però en definitiva el més important és l’evolució dels jugadors i els tècnics creuen que s’ha complert de forma més que correcte.

Aleví B 0-3 Girona

Un aparellament molt igualat el d’aquest cap de setmana contra el campió de lliga, el Girona FC. Va ser un duel obert, en el qual van haver-hi moltes ocasiones per les dues bandes, però la major efectivitat gironina va fer decantar la balança. Tot i l’última derrota, els entrenadors Èric Vilanova i Adrià Banús donen per bona la temporada i es mostren orgullosos dels futbolistes, amb un bon joc desplegat en molts partits. També en l’aspecte del compromís, l’esperit competitiu i l’entrega fins l’últim moment han estat senyals d’identitat d’aquest equip que mai s’ha donat per vençut.

Vilablareix 3-2 Alevi C 

Últim partit de lliga de l’Aleví C en el qual els jugadors entrenats Delgà i Carré van disputar un dels millors partits de tota la temporada, tot i les petites mancances que hi va haver de cara a porteria. No obstant, els entrenadors estan contents del joc de l’equip en aquests darrers partits i del treball i esforç en tots els entrenaments, aspectes que després s’han vist reflectits sobre el terreny de joc.

Aleví D 6-3 Figueres

Molt bona actuació dels garrotxins, amb molta intensitat i un resultat còmode. Tots els jugadors es van buidar per superar l’últim obstacle d’aquesta lliga. El cos tècnic valora molt positivament el rendiment i l’esperit de superació dels joves, dels quals es mostren molt orgullosos i els desitgen sort en els tornejos que vénen per finalitzar la temporada.

Fornells 1-3 Infantil A

Últim partit de la temporada donant una bona imatge i mostrant el joc de tot l’any, una victòria ben merescuda per l’Infantil A. Els tècnics estan contents del rendiment de l’equip ja que es va aconseguir l’objectiu marcat, salvar la categoria. A nivell futbolístic, estan satisfets amb la línia ascendent dels jugadors, que han interpretat la idea de joc marcada pel club.

Infantil B 7-1 Santa Eugènia

Primera part amb dificultats en la qual l’Infantil B no va acabar d’estar fi ni en la part ofensiva ni en la defensiva. En la segona meitat el partit es va asserenar i els olotins el van poder controlar i portar-lo al seu terrreny. El balanç de la temporada, segons els tècnics, és bo tot i els alts i baixos en el tram final. Es mostren contents de l’evolució del grup i el bon rendiment d’una plantilla que era gairebé tota de primer any.

Infantil C 2-4 Porqueres 

El darrer enfrontament de la temporada va acabar amb una derrota agredolça. Hi va haver una part per a cada equip però sense premi per als de casa en el resultat final. Els olotins, que jugaven a l’Estadi, no van connectar-se fins a la segona meitat quan el resultat ja era de 0-3. A la represa tot va millorar fins a passar al 2-3 i amb ocasions clares per a la igualada, però el Porqueres va matar el partit en un contraatac. Els tècnics feliciten a la plantilla per l’esforç, l’entrega i les ganes que han posat tant en els partits com en els entrenaments i esperen que continuïn amb aquesta il·lusió, que de ben segur creixeran molt com a jugadors.

Argentona 2-5 Cadet A

Un partit molt complert en el qual els de Sánchez i Barranco van tenir en tot moment el domini de la pilota i les millors ocasions. A la segona meitat, dues jugades desafortunades van provocar els dos gols en contra, una circumstància que no va fer trontollar la victòria olotina. Com a valoració de la temporada, els tècnics es mostren molt contents del curs realitzat, acabant en la 4a posició de la categoria de Preferent. Un excel·lent compromís de tots els jugadors i una evolució evident dins la idea de joc i els senyals d’identitat del club.

Cadet B 3-1 Boscdetosca

La millor manera de tancar la temporada va ser amb una victòria i bon joc contra el segon classificat. Els de Luque i Clavaguera no van donar opció al rival amb una pressió asfixiant a camp contrari. De fet, l’únic gol en contra va arribar en una confusió en defensa. Els entrenadors creuen que és una temporada fantàstica, tal i com marquen els números, ja que el Cadet B no ha deixat escapar cap punt. També feliciten a tots els jugadors per als valors que han mantingut durant tot l’any fins a arribar a l’èxit del resultat final.

Juvenil A (valoració)

El Juvenil A va iniciar la temporada obtenint uns resultats un pèl irregulars, fet que el va distanciar de les posicions capdavanteres de la classificació. No obstant això, l’equip competia bé, però li mancava l’encert necessari per treure els punts. Tot va canviar quan els d’Iglesias i Solé van començar a trobar la bona dinàmica i els va portar a ser el conjunt de la lliga amb la millor ratxa i la més prolongada, aspectes que els van permetre retallar punts i escalar fins a la 3a posició a 6 i 4 punts dels dos primers classificats. El Sabadell i el Girona s’han mostrat intractables en quant a resultats i després d’empatar al camp del Girona, la lliga ja estava molt complicada per no dir impossible. Els entrenadors estan contents per l’any realitzat, pel joc desplegat, pel compromís dels jugadors i per l’evolució que han experimentat.

Juvenil B 1-3 Quart

El darrer partit del curs amb un Olot que hi va posar el joc però va ser el Quart qui va posar-hi els gols jugant al contraatac. Tot i això, una bona actuació dels nois de Joan Miquel Salavadera, només mancats d’encert en els metres finals, ja que van tenir oportunitats per emportar-se un millor resultat. Un bon final de temporada que ha permès salvar la categoria sense angúnies ni patiments.

L’AGENDA DEL PROPER CAP DE SETMANA:

–> 137 Partits temp 7 – 06 – 15 (1)

agenda6-6

 

Leave a Reply