Canal deixa de ser jugador de l’Olot

El lateral de Sant Privat d’en Bas no continuarà al club per decisió purament tàctica després de dues temporades a 2a Divisió B. Esperem que la sort l’acompanyi en les seves noves aventures futbolístiques i li agraïm els serveis prestats i la dedicació mostrada en el seu pas per la UEO.

Albert Canal, un home de la casa, va arribar de la UE Llagostera en el primer any de la història de la Unió Esportiva Olot a la categoria de bronze. El garrotxí ha tingut força participació i un rendiment notable tant de lateral com de central però ara, després de dos cursos i també una bona etapa al futbol base, s’ha acabat el seu recorregut al club ja que els tècnics consideren que no encaixa en la nova plantilla.

Moltes gràcies per l’entrega, el caràcter i el compromís que sempre has demostrat defensant la samarreta vermella, Albert! I que tinguis sort en els propers reptes personals i professionals, que de ben segur estaran a l’alçada de la teva vàlua com a futbolista!

Foto: Martí Albesa-UE Olot

 

 

Leave a Reply