Trujillo es desvincula de la UEO

El club i el davanter mallorquí han pactat de mutu acord no fer efectiva la seva vinculació per a la temporada 2015/16. Després d’arribar en el passat mercat d’hivern, Trujillo deixa la disciplina de la Unió Esportiva Olot amb el nostre més sincer agraïment per la predisposició mostrada en aquesta curta però intensa etapa. 

El punta de Calvià va arribar al mes de gener a la UE Olot per ser una alternativa vàlida en l’engranatge ofensiu però no ha pogut aconseguir una continuïtat de minuts sobre el terreny de joc i finalment s’ha optat per acordar la desvinculació del club. Agrair el seu esforç i la seva professionalitat en els mesos que ha vestit la samarreta vermella i desitjar-li sort i èxits en els nous reptes esportius i extra-esportius que es proposi. Fins aviat, “Truji”!

Foto: Martí Albesa-UE Olot

Leave a Reply