Carlos s’acomiada per la porta gran

Aquesta tarda a l’Estadi Municipal hem viscut l’adéu Carlos Martínez, el davanter de referència de les últimes 3 temporades. El killer, que ha marxat traspassat al Villarreal, s’ha acomiadat de la junta directiva, del cos tècnic, del personal del club i també ha atès els mitjans de comunicació per última vegada. Hem recollit les declaracions del punta mataroní i també del president de la UEO, Joan Agustí, que s’ha desfet en elogis cap al que ja s’ha convertit en una llegenda de l’entitat garrotxina. 

CARLOS MARTÍNEZ: 

“Marxo de l’Olot amb sensacions contraposades, content i trist a la vegada. Per una part sé que aprofito una oportunitat molt bona i que és un tren que no sempre passa, i menys amb 29 anys. Per altra banda estic una mica trist perquè me’n vaig d’un club en el qual m’han tractat molt bé, he estat encantat i he gaudit molt en aquests 3 anys”.

“He estat molt bé aquí i això en té part de culpa la junta directiva, el cos tècnic i els companys que he tingut, que han acabat sent amics meus, i també la gent invisible del club, que han tingut un tracte fantàstic amb mi. El tracte amb tothom ha estat molt bo i només puc fer que donar les gràcies”.

“Aquí m’he fet gran com a jugador i per això tinc tantes coses a agraïr a l’Olot. He après valors, una educació i un respecte que crec que tothom hauria de tenir i és molt important per una persona. Tot ha sortit rodó, vaig venir per aconseguir l’ascens a Segona B i ho vam fer i en aquesta categoria hem fet dos anys relativament bons, no en quant a resultats sinó en joc. L’Olot ha de tenir paciència i saber que aquesta categoria és molt complicada, demanaria a l’afició que torni a animar com el primer any, que es va notar molt la influència de la Grada. Els desitjo molta sort a tots”.

carlosagusti4

carlos4

JOAN AGUSTÍ, president de la Unió Esportiva Olot:

“Avui és un dia important, encara que no alegre, i desitgem el millor a en Carlos perquè s’ho mereix. Marxa un dels jugadors més importants de la història de l’Olot, i de cara a l’entitat, possiblement el més important. Amb nosaltres s’ha portat extraordinàriament bé, com a futbolista i a com a persona. En 3 anys em sembla que ha estat un dia constipat, no ha tingut ni una sola lesió amb les puntades que ha rebut, no ha faltat en cap partit, no ha fallat en cap entrenament i ha arribat content i alegre després de fer 100 quilòmetres cada dia”.

“Jo no ho havia vist mai, ha tingut una formalitat exquisida, elegància i generositat, també com a persona, va venir a l’Olot tenint millors ofertes perquè li feia il·lusió venir aquí. Com a club i en nom de la junta, dels l’afició, dels socis i personalment, li vull donar les gràcies, no solament pel que ha fet, sinó com ho ha fet. Ha estat extraordinari.”

agusti2

carlosterma1

Leave a Reply