Jose Martínez (Múrcia) apuntala la defensa

La Unió Esportiva Olot fa oficial la contractació del lateral gironí que aquesta temporada ha signat un curs molt regular al Real Murcia CF, segon del grup 1 de la categoria. Un valor segur i experimentat, té 32 anys, que també es pot adaptar a la posició de central. A Jose Martínez l’avalen més de 120 partits a Segona A a les files del Girona FC, en el qual va tenir a Rodri com a segon entrenador. 

Jose Martínez Cervera (Barcelona, 1983 / 1’75 m, 71 kg) és un gat vell del món del futbol. Natural de Taialà, barri de la ciutat de Girona, va criar-se als Germans Sàbat juntament amb el seu germà Àngel Martínez, també futbolista d’elit, i de ben jove ja va debutar a les files del CF Peralada a 3a Divisió. L’any 2005 va fitxar pel Girona FC, l’equip més important de la seva carrera, amb el qual va aconseguir dos ascensos consecutius fins a arribar a Segona A (2008-2009). A Montilivi, Jose Martínez es va convertir en un referent, fins i tot va ser capità, en les cinc temporades que hi va jugar. Fa dos anys va provar sort a l’estranger, a l’Omonia Nicosia de Xipre, i l’any passat va saltar al Real Murcia CF, del grup 1 de Segona B, amb el qual ha participat en 30 partits i ha disputat la fase d’ascens. Podríem definir el gironí com un lateral dret de perfil defensiu i polivalent, ja que també pot ocupar l’eix central, i com un element fiable, professional i amb ofici per batallar en la categoria.

Ben tornat a terres gironines, Jose!! T’esperem amb il·lusió per fer un gran any!

Foto: Real Murcia CF

Leave a Reply