Èric Reverter (Llevant B) torna a l’Olot

El jove sabadellenc és la vuitena incorporació per al curs vinent i enceta la seva segona etapa al club un any després. Ràpid, incisiu i desequilibrant, Reverter arriba més madur i després de firmar una bona temporada al Llevant B, amb el qual ha aconseguit l’ascens a Segona B. Amb 23 anys, és el moment que l’extrem acabi d’explotar a casa nostra. 

Èric Reverter Castellet (Sabadell, 1992 / 1’76 m, 68 kg) és un jugador de banda esquerrà que destaca per la seva potència i força en la conducció. Un vell conegut de l’afició olotina, ja que va ser una de les cares noves del primer any a Segona B i va tenir una aportació notable en la parcel·la atacant. Al vallesà, però, li va sorgir l’oportunitat de marxar al filial del Llevant, on per cert, ha assolit el retorn a la categoria de bronze en el play-off d’ascens. A Bunyol, ha disputat 23 partits, 15 com a titular, i ha guanyat en maduresa i experiència. Un extrem jove que coneix la casa i que ha crescut com a jugador per mirar de consagrar-se a la categoria i aportar el seu gra de sorra per contribuir al progrés de l’equip.

ÈRIC REVERTER:

“Tinc sensacions molt bones, des de fa setmanes tenia moltes ganes de venir i d’adaptar-me un altre cop a la dinàmica de l’Olot. He marxat fora de casa i crec que he madurat com a jugador i com a persona. Guardo molt bon record de l’estada al Llevant B. Aquí ja conec molt bé la casa, l’afició, l’ambient, el sistema i tot… Tinc moltes ganes de tornar”

Benvingut de nou, Èric!! Moltíssima sort, esperem que el teu talent torni a brillar!

reverter1

 

Leave a Reply