Operació tornada de Sana N’Diaye

La Unió Esportiva Olot ha arribat a un acord amb Sana N’Diaye per allargar la seva vinculació, un migcampista que va venir cedit en el mercat d’hivern i que ha ofert un bon rendiment en el doble pivot. El club confia en l’andalús com un projecte de futur, només té 22 anys, i que ja sap com treballa el nostre tècnic. Sana firma per una temporada més una altra d’opcional.

El migcampista d’origen senegalès ha tingut una presència destacada en aquests sis mesos en els quals ha estat a l’Olot. Ha disputat fins a 12 partits (703 minuts), 8 com a titular i el club valora que és un jugador en ple creixement i amb marge de millora. Un futbolista de perfil físic amb energia i recorregut que combina a la perfecció amb l’experiència d’altres homes importants com Abel Solé o Héctor Simón. Ara, Sana N’Diaye ha tornat per quedar-se i sap que té la màxima confiança de Rodri, el nostre tècnic, amb el qual va coincidir a les files del Cádiz CF, tot i que Sana jugava en el filial de 3a Divisió.

Ben tornat a la Garrotxa, Sana!! Sort i èxits en aquesta nova temporada!

Leave a Reply