Isma Traoré passa el càsting

El davanter ivorià ha convençut els tècnics després de 15 dies entrenant amb el grup i s’uneix a la plantilla de la Unió Esportiva Olot. Isma, de 21 anys, és vertical, ràpid i incisiu i busca estabilitat després de no haver trobar el seu lloc en diversos equips. Signa per una temporada més dues més d’opcionals. 

Ismael Traoré (10-11-1993) és un segona punta que pot actuar d’extrem i que destaca principalment per la seva velocitat i dinamisme en la parcel·la ofensiva. Tot i la seva joventut, el futbolista africà ja ha militat en un bon grapat d’equips: els planters d’Espanyol i Mallorca, la Pobla de Mafumet, el Pontevedra i també ha tastat el futbol txec. La secretaria tècnica creu que és un perfil que pot aportar coses diferents en atac i és per això que s’han decantat per a la seva incorporació. Traoré ja feia un parell de setmanes que estava a prova en les quals ha participat en tots els entrenaments i en partits amistosos on ha tingut actuacions remarcables.

Això ja és casa teva, Isma!! Sort i èxits per a la nova temporada!

Leave a Reply