Consulta el fullet de l’Olot-Barça B

Abans de cada partit a l’Estadi Municipal, els seguidors de la Unió Esportiva Olot reben un fullet de quatre pàgines amb continguts diversos sobre el partit i el club. 

La revisteta d’aquest dissabte inclou un anàlisi del Lleida Esportiu, l’estat d’ànim del vestidor després del partit al camp del Reus i les estadístiques de la competició (resultats de  la segona jornada de lliga, classificació i calendari complet del conjunt olotí). A més, en la secció del futbol base es fa la prèvia l’inici de lliga del Juvenil A de Joan Sánchez, i es dedica la contraportada a conèixer el Grup MIFAS, associació que ens acompanyarà en l’avantmatx contra el Barça B. El desplegable és un pòster del porter Àlex Campos.

El fullet es pot trobar a diferents establiments comercials d’Olot, al camp el mateix dia de partit i online:

Clica aquí per consultar el fullet!

Leave a Reply