MASIAS segueix fidel a la UEO

MASIAS, amb seu a Sant Joan les Fonts, disposa d’un ampli ventall de productes, solucions i serveis en l’àmbit de les tecnologies i els processos per al tractament de fibres i producció de nou teixit. Una gran empresa sempre fidel al projecte de la Unió Esportiva Olot. 

Són enginyers i fabricants de maquinària per a la indústria tèxtil des de fa més de 65 anys i poden afirmar amb orgull que disposen d’instal·lacions en funcionament a 60 països als cinc continents.

MASIAS Maquinaria, S.A. té com a missió proporcionar respostes globals a l’hora que personalitzades a les necessitats i problemàtiques dels clients, des del procés d’enginyeria i concepció de la solució fins a la fabricació d’equips individuals o línies complertes de producció. La seva missió els compromet a una constant activitat de R+D bàsica i aplicada, amb programes que MASIAS actualitza any rera any.

fotoMASIAS

La visió global de la seva activitat els compromet a proporcionar respostes en un temps mínim a qualsevol lloc del món a una petició dels clients, sigui de recanvis, sigui d’assistència tècnica. Una empresa també compromesa amb el futbol olotí, com ho demostra la seva important col·laboració amb la UEO des de fa diverses temporades.

Si voleu contactar amb MASIAS, els trobareu al Carrer Major de Santa Magdalena de Sant Joan les Fonts (17857), al telèfon 972 29 31 50 o a través de la seva pàgina web, http://www.masiasmaquinaria.com/.

 Fotos: Martí Albesa-UE Olot

Leave a Reply