Un botí molt escàs (UE OLOT 1-1 CE Sabadell)

La Unió Esportiva Olot aclapara el CE Sabadell i es torna a quedar a les portes de la primera victòria del curs. Cortell, de penal, ha avançat els arlequinats però Sana, al límit del descans, ha neutralitzat les forces. Un duel de marcat color olotí amb clares oportunitats per obtenir més recompensa. Amb l’empat assolit, abandonem l’última posició i enllacem la segona jornada sense perdre abans de viatjar a Mallorca.  

Com en el partit contra el Barça B, els jugadors de la UEO han fet tot el que estava en les seves mans per aconseguir els tres punts i han posat contra les cordes al rival, però tampoc així hi ha hagut manera de guanyar. I això que ens hem hagut de sobreposar a la fuetada inicial del CE Sabadell, que obert la llauna des del punt de penal (8′). L’ha transformat Àlex Cortell després que el línier assenyalés unes mans de Luismi dins l’àrea. El gol ha esperonat el conjunt de Rodri, que ha tornat a fer gala de les seves intencions; sortida de pilota, control i atac per les bandes, especialment per la d’un Gato que ha s’ha convertit en un autèntic maldecap per a la defensa arlequinada. Precisament de les seves botes ha nascut la diana de l’empat; el granadí ha arribat a la ratlla de fons i ha posat un caramel perquè Sana només l’hagués d’empènyer (42′). Un cop psicològic al límit del descans que feia justícia al marcador, ja que el mateix Gato, Uri, Sana i Perea en dues ocasions, haurien pogut perforar la xarxa visitant. També Cortell, en una ràpida acció en la qual els reflexes Wilfred ha estat providencials.

L’Olot ha sortit a la represa amb la inèrcia positiva de l’empat i ben aviat s’ha deixat veure per l’àrea de Craviotto. Presència a través de Luismi i novament de Gato, que ho ha provat amb una picadeta subtil que ha endevinat el porter. També s’ha animat Alberto Perea, que s’estrenava com a titular, amb una jugada personal fantàstica que ha deixat als peus d’Uri Santos i aquest ha enviat als núvols. A l’altre costat, situació controlada i poques arribades a part d’un tir llunyà d’Osado i alguna pilota penjada. Rodri ha mogut fitxa i ha fet entrar Reverter i Dieguito, que debutava a l’Estadi, per acumular més recursos ofensius i els dos han teixit una combinació que a punt ha estat de donar els seus fruïts. Héctor, Sergio Ortiz i Blázquez amb tres xuts potents també han buscat el gol però avui tampoc era el dia. Ens quedem amb l’actitud exemplar dels jugadors, que s’hi han deixat la pell i s’han hagut de conformar amb un premi molt petit. D’admirar també la reacció de la grada, que avui s’ha omplert amb 1.700 espectadors, ovacionant i donant suport incondicional als futbolistes al final del matx. Amb aquesta comunió i aquesta posada en escena futbolística de ben segur que ens en sortirem, no en tingueu cap dubte. Dos punts consecutius, ara toca fer-ne tres de cop. Ho intentarem en el desplaçament a Mallorca, el proper diumenge contra l’Atlètic Balears. Orgull intacte, UEO!! Persistirem!

Homenatge al CPA Olot. Les grans protagonistes de l’avantmatx han estat les patinadores del CPA Olot, que han rebut un calorós reconeixement per part de l’afició olotina després d’aconseguir un nou títol mundial a Colòmbia. La Grada UE Olot ha mostrat una pancarta de felicitació i ha corejat el nom de les campiones de grups de xous per novena vegada. Ester Fàbrega, entrenadora juntament amb Ricard Planiol, ha estat l’encarregada de fer el servei d’honor després de les fotos de rigor amb la nostra plantilla i l’entrega d’un obsequi per part dels dos clubs. L’enhorabona, CPA Olot! Ens tornarem a veure!!

FITXA TÈCNICA

UE Olot: Wilfred, Blázquez, Vallho, Luismi, Rojas, Djak, Gato, Héctor, Sana (Sergio Ortiz, 62), Perea (Reverter, 72′) i Uri (Diego, 76′).

CE Sabadell: Craviotto, Agus, Valentín, Agustín, Yeray, Bruno (Forgas, 72′), Batanero (Adama, 57′), Cortell, Osado i Marc Fernández (Forniés, 85)

Gols: 0-1, Cortell (8′), 1-1, Sana (42′)

Àrbitre: Vicente Gil Coscolla. Ha amonestat Vallho, Luismi, Rojas, Uri i Sergio (Olot) i Agus, Bruno, Batanero i Agustín (Sabadell).

Incidències: partit corresponent a la jornada 7 del campionat de lliga del grup 3 de Segona B amb la presència de 1.702 espectadors a les grades de l’Estadi Municipal, uns 150 vinguts des de Sabadell. Abans del partit s’ha dut a terme un homenatge al CPA Olot, que recentment s’ha proclamat campió del món de grups de xou per novena vegada en la seva història.

Leave a Reply