Ben vius de Son Malferit (ATB 1-1 UE OLOT)

Tercer empat consecutiu de la Unió Esportiva Olot, que s’avança a Son Malferit amb gol de Perea en una primera part de llibre. L’Atlètic Balears s’ha crescut a la represa i ha igualat el matx mitjançant Jurado. Un punt de gran valor tenint en compte el potencial del rival, instal·lat en el grup capdavanter. El partit del proper diumenge contra el Mestalla adquireix una transcendencia enforme amb la victòria entre cella i cella.

Amb un regust amarg. La UEO marxa de Ses Illes amb la sensació que s’hauria pogut emportar els tres punts, sobretot després de la magnífica primera part que ha realitzat l’equip. Lluitant, combinant i arribant amb claredat a l’àrea contrària i concedint ben poques facilitats a l’Atlètic Balears. La superioritat olotina s’ha traduit amb un golàs de Perea, que s’ha inventat un míssil des de la frontal per superar Pliquett (22′). L’extrem manxec ja havia avisat en els primers minuts, en una doble ocasió amb Dieguito, que s’estrenava com a titular. El conjunt mallorquí s’ha acostat en comptagotes a la porteria de Wilfred, això sí, quan ho ha fet ha set amb perill. Primer amb un intent de gol olímpic de Jaime i després amb una rematada de cap de Jurado que el porter sevillà ha enviat a còrner treient una mà espectacular. Els de la Garrotxa han estat ferms i serens amb la pilota, mostrant criteri i un saber estar que feia pensar que avui potser era el dia i l’escenari idoni per a la primera victòria.

El cert és que a la represa ha despertat l’Atlètic Balears, un bloc dissenyat exclusivament per disputar la promoció d’ascens. Empès pel seu sorollós públic, els de Siviero s’han llançat a buscar l’empat, especialment en pilotes penjades i segones jugades. Els locals han fet un pas endavant i tot la defensa ordenada de l’Olot, Jurado ha pogut igualar les forces amb un altre bon cap de cap entrant al segon pal (63′). En la recta final el duel ha embogit i tant podia caure d’un costat com de l’altre. Rodri ha fet entrar Gato i Marcel que han donat profunditat en atac i han tingut oportunitats clares al contraatac, especialment el granadí que en una acció desafortunada ha fregat el gol del triomf després d’una gran assistència d’Uri Santos. Jurado, el millor dels balears, ha respost amb un tir al pal i els de casa han utilitzat el joc directe fins al final com a principal arma. El nostre equip, però, ha resistit tots els atacs i s’ha endut un punt d’un camp complicat i davant un dels conjunts més potents del grup. Tercer empat consecutiu que corrobora la millora experimentada en els últims compromisos. Diumenge que ve, davant la nostra afició, necessitem el triomf contra el Mestalla per començar a treure el cap de la zona baixa. Més fe i més treball, tot arribarà!! Ha de caure pel seu propi pes!

FITXA TÈCNICA

Atlètic Balears: Pliquett, Juanjo, Carles Marc (Thilo, 55′), Prieto, Guasp (Esteban, 83′), Wiemann, Casares (Rodri, 75′), Jurado, Chando (c), Fullana i Jaime

UE Olot: Wilfred, Jose, Vallho, Blazquez, Rojas (c), Djak (Abel, 56′), Sana, Hector, Diego (Gato 60′), Perea (Marcel, 74′) i Uri,

Gols: 0-1, Perea (22′), 1-1, Jurado (63′)

Àrbitre: Raúl Martín González. Ha amonestat Juanjo, Carles Marc, Guasp i Fullana (Balears) i Jose, Djak i Diego (Olot)

Incidències: partit corresponent a la 8a jornada del campionat de lliga del grup 3 de Segona B amb la presència d’un miler d’espectadors a Son Malferit.

Foto: Guiem Sánchez

Leave a Reply