Ja la tenim aquí! (UE OLOT 2-0 Mestalla)

Explosió d’alegria i satisfacció per la primera victòria de la Unió Esportiva Olot, que doblega un Mestalla que s’ha quedat amb deu homes ben aviat. Diego Sánchez, de cap, s’ha estrenat amb la samarreta vermella i Sana ha rematat la feina en l’afegit. Porteria a zero i quart partit sense perdre per acumular 7 punts i agafar una dosis de motivació extra per visitar l’Huracán. 

Ens hem tret un pes de sobre, una llosa massa pesada que ens perseguia en aquests primers partits del campionat. Avui les coses s’han posat de cara ben d’hora amb l’expulsió de Nacho, que ha vist dues targetes grogues pràcticament consecutives, la segona per una aparatosa entrada sobre Luismi. La primera part ha estat intensa i amb fases de control per ambdós conjunts, però les oportunitats han estat més aviat escasses. Només Gato i Perea han animat el personal amb dues ocasions, mentre Wilfred desfeia les petites complicacions que se li presentaven.

Conscients de la necessitat imperiosa de sumar els tres punts, a la represa ens hem llançat a l’atac sense miraments. Aquí s’ha prodigat especialment Perea, amb jugades de gran qualitat que han portat perill a la porteria valenciana. També ha aparegut més constantment un Gato que ha agafat l’esquena de la defensa una vegada i una altra. Precisament de les seves botes ha nascut el gol inicial; molt ben habilitat per Blázquez, el granadí ha posat un caramel al cap de Diego, que amb el seu olfacte l’ha endreçat a la xarxa. S’estrenava el murcià amb la samarreta de l’Olot amb una diana decisiva. Tot i això, els de Curro Torres han presentat batalla en accions de Tropi i Zahibo que han estat a prop de causar algun ensurt. A l’altra banda, Gato seguia fent estralls i s’ha associat bé amb Ismael, que ha entrat de refresc, i amb un Sana que ha sentenciat el matx. L’andalús ha resol amb sang freda una jugada dins l’àrea per fer esclatar l’eufòria a l’Estadi. I no era per menys, després de nou jornades mereixent una victòria que per fi ha arribat. Ens queda molt camí per córrer però estem convençuts que això serà un punt d’inflexió. Seguim en descens, ara empatats amb Pobla i Olímpic, però amb una confiança enorme per afrontar els següents compromisos. Dissabte, Huracán (17:30). Que tremolin. L’Olot ha tornat, i per la porta gran!!

Els Xerrics, talismans. En plena fira de Sant Lluc a la nostra ciutat, la colla castellera olotina ha estat la protagonista de l’Avantmatx i ens ha obsequiat amb les seves meritòries actuacions mentre els jugadors feien l’escalfament. S’han fet les fotos de rigor amb la plantilla i també han realitzat el servei d’honor. Molt agraïts per la vostra visita, ens heu portat sort!! Pit i amunt, ben amunt!

FITXA TÈCNICA

UE Olot: Wilfred, Jose, Luismi, Blazquez, Rojas (c) (Vallho, 90′), Djak, Gato, Héctor, Sana, Perea (Ismael, 72′) i Uri (Diego, 45′)

València Mestalla: Alex, Nacho, Diego (Sito, 80′), Charlie, Diallo, Zahibo, Victor Ruiz, Tropi, Cedric (Iban, 60′), Villalba (Ayala, 39′) i Nacho Gil.

Gols: 1-0, Diego (65′), 2-0, Sana (92′)

Àrbitre: Cristian Adrian Lixandru. Ha amonestat Djak (Olot) i Alex, Diallo, Zahibo, Victor Ruiz i ha expulsat Nacho per dues grogues.

Incidències: partit corresponent a la 9a jornada del campionat de lliga del grup 3 de Segona B amb la presència de 1.476 espectadors a l’Estadi Municipal. La colla castellera dels Xerrics d’Olot ha fet el servei d’honor. 

Foto: Martí Albesa-UE Olot

Leave a Reply