Xoca’n cinc, Olot! (UE OLOT 5-0 CD Eldense)

Superioritat aplastant de la Unió Esportiva Olot sobre l’Eldense, que es transforma en una maneta alliberadora. Joc brillant i efectiu amb dianes de Perea, Uri Santos, per partida doble, Dieguito i Marcel Serramitja, que hi ha posat la cirereta amb una picada subtil. Un impuls anímic que ens acosta a la permanència i amb la voluntat d’enllaçar una altra victòria diumenge que ve a Xàtiva, camp d’un rival directe. 

Com ha dit el nostre tècnic, el futbol és ben capritxós. Partits i partits sense trobar l’efectivitat de cara a porteria generant tantes o més ocasions que avui, i ves per on, ara arriben tots de cop. I és que hi ha dies que tot et surt de cara i que els gols entren gairebé sense voler. Això d’aquesta tarda ha estat una autèntica exhibició, un recital sense precedents amb un joc preciós, lluït i eficaç a la vegada. Ben aviat ja ha arribat la primera diana, obra d’Alberto Perea, que ha engaltat un cacau amb l’esquerra impossible per a Marcano (16′). El manxec ho ha brodat, ara per aquí i ara per allà, i també ha estat protagonista en el segon gol; seva ha estat l’assistència picada per a Sana, que l’ha centrat dins l’àrea petita perquè Uri Santos rematés sense oposició (36′). A l’altra banda, Wilfred ha tingut dues o tres intervencions molt meritòries d’un Eldense atrevit i perillós en aquesta fase inicial. Però ha estat un miratge, ja que Diego s’ha encarregat d’espantar tots els fantasmes i foradar la xarxa amb una volea de traca i mocador (41′). La recuperació havia estat de Luismi, sensacional en el carril esquerre, que li ha servit en safata el tercer al davanter murcià. El descans ha anat bé per netejar els pitets i agafar forces per una segona part amb més moviments en el marcador.

En els primers minuts de la represa, Carlitos ha tornat a posar a prova a Wilfred, que avui estava entestat en deixar la porteria a zero. I a partir d’aquí, joc a plaer i passeig militar dels de Rodri, que han fet anar de bòlit el conjunt de Galiana. En una altra bona incursió de Lusmi ha nascut el quart, que ha marcat també Uri Santos amb una rematada molt precisa (70′). L’afició, que ha tornat a omplir l’Estadi, s’ho ha passat de meravella amb el joc de l’equip, ha corejat i ovacionat els jugadors i fins i tot ha fet la onada. Encara faltava, però, la cirereta del pastís, que l’havia de posar Marcel Serramitja. El jove davanter cedit pel Girona FC, que ja va mullar a Torrent, ha vist porteria novament en una acció de gran qualitat superant el porter amb una vaselina (90′). Era el colofó perfecte per a una tarda inoblidable, la golejada més gran de la curta de història de l’Olot a Segona B. Una història que volem fer més llarga i per això sabem que cal tocar de peus a terra i seguir en aquesta direcció, amb treball, constància i els cinc sentits activats. Avui hem fet un altre pas, sobretot mentalment, per escapar-nos de la zona vermella. Diumenge a Xàtiva tindrem una altra guerra. Un rival directe, ens hi juguem molt. Així sí, UEO!! Ja veiem la llum!

FITXA TÈCNICA

UE Olot: Wilfred, Jose, Luismi, Blázquez (Sergio Ortiz, 63′), Rojas (c), Djak (Prior, 51′), Sana, Hector, Diego, Perea i Uri (Marcel, 73′)

CD Eldense: Marcano, Ortega, Pepe Sellés, Marín, Gotor, Fresno, Araujo (Planelles, 45′(Vivanco,73′), Petcoff, Carlitos, Cañadas i Serra (Piqueros, 45′)

Gols: 1-0, Perea (16′), 2-0, Uri (36′), 3-0, Diego (41′), 4-0, Uri (70′), 5-0, Marcel (90′)

Àrbitre: Mateo Montañés. Ha amonestat Djak i Hector (Olot) i Marín, Gotor, Cañadas i Serra (Eldense)

Incidències: partit corresponent a la 11a jornada de lliga del grup 3 de Segona B amb la presència de 1.201 espectadors a l’Estadi Municipal d’Olot. Abans de començar el partit, el conjunt visitant ha entregat una samarreta firmada a Pere Ribes, el jove aficionat de l’Olot. 

Foto: Martí Albesa-UE Olot

Leave a Reply