El tren passa per La Murta

Després de la injecció anímica del 5-0 contra l’Eldense, ara la Unió Esportiva Olot té al davant la gran oportunitat de treure el cap de la part baixa de la classificació en la visita a l’Olímpic de Xàtiva (diumenge, 17h), rival directíssim en la zona de descens. Djak Traoré, sancionat, és l’única baixa de Rodri contra un equip intens, rocós i que rendibilitza al màxim els seus gols. 

La primera victòria a domicili no es pot fer pregar més i aquest cap de setmana és clau per diversos motius. El primer, per allargar el bon estat de forma que presenten els garrotxins, forts a casa i competitius a fora, només amb la taca del camp de l’Huracán. Lluny de portar eufòria i sobreexcitació, la golejada contra l’Eldense ha servit per creure en les nostres possibilitats i per constatar que, si l’efectivitat ens acompanya, som un conjunt molt temible amb un potencial ofensiu envejable. Cal mirar endavant i afrontar el proper rival amb la mateixa actitud, intensitat i entrega, sinó aquesta fogonada no servirà de res. Anirem a La Murta, camp de gespa artificial, amb el propòsit de sumar uns tres punts que, aquests sí, tindrien un valor incalculable per matar dos pardals d’un tret. Primer de tot, perquè seria la segona victòria consecutiva per primer cop durant la temporada. I segon, per deixar tocat, i de passada avançar un dels implicats en la zona vermella. L’Olímpic és 18è amb 11 punts, un per sobre nostre, i és el conjunt menys golejadors juntament amb el Llosetense (5 gols), tot i que ve després d’imposar-se al camp de l’Hospi amb gol de Javi Navarro en la recta final. Un bloc, el de Guillermo Fernández, amb el segell clàssic de la categoria i que negarà tots els espais que l’Olot sol trobar al Municipal per desplegar el seu joc combinatiu. Per tant, Rodri i el cos tècnic buscaran recursos i alternatives per sortir amb premi de Xàtiva i ho hauran de fer sense Djak Traoré, que compleix cicle de targetes. La resta, tots disponible amb Marcel i Uri en plena ratxa i amb Diego i Perea cada vegada més a prop del seu millor nivell. A l’atac, UEO!! Enlairem-nos!

La prèvia de Rodri

“Estem amb il·lusió i ganes per aconseguir els primers tres punts fora de ca, no esperem un altre cosa. El resultat anterior sempre influeix en l’estat d’ànim dels jugadors, però som realistes, portem punts a la classificació i haurem de lluitar molt durant diverses jornades per sortir de baix. L’objectiu és arribar al Nadal en una posició més tranquil·la per mirar el futur amb optimisme. Respecte el partit d’Huracán, hem de ser capaços de tenir més presència en camp contrari i que el rival no ens arraconi tant en el nostre. Intentarem mantenir el nostre estil de joc davant un Olímpic que tanca molt bé els partits, és difícil fer-los un gol però també els costa. La baixa de Djak farà que optem per un altre perfil, com Abel o Prior, sense tanta energia però amb més serenitat, experiència i intel·ligència tàctica”.

Precedents

Dues vegades tan sols s’ha trobat la UEO a l’Olímpic a domicili en la nostra llarga història i, de fet, només ha jugat un cop a Xàtiva perquè l’any passat el duel es va jugar a Alzira per un canvi de gespa de l’estadi local. En tot cas, una de freda i una calenta, ja que en el primer any de la història a Segona B, els de Vílchez van golejar a La Murta (1-4), i en canvi l’any passat, derrota clara a l’exili del Luis Suñer (3-1).

Convocatòria: per confirmar

Baixes: Djak (sancionat)

Foto: Martí Albesa-UE Olot

Leave a Reply