Un punt de valentia (Olímpic 2-2 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot es sobreposa a un inici complicat a La Murta i neutralitza un 2-0 amb gols de Diego, rematant un córner, i Perea, amb una bona canonada en una segona meitat d’allau ofensiu olotí. Reacció admirable dels nostres futbolistes davant un Olímpic que ha aprofitat al màxim les seves oportunitats i s’ha quedat amb deu homes a la represa.

Veiem el got mig ple. Punt positiu el que hem aconseguit treure de la Murta de Xàtiva, camp d’un rival directe que ha tingut una arrencada somiada. Ja en el minut 2, Samu ha avançat els locals en una bona desmarcada al segon pal que ha culminat amb la testa. Tot i el cop rebut, els de Rodri s’han espavilat i han començat a desplegar el seu futbol de control i combinació. Hector i Diego s’han acostat amb claredat prop de l’àrea xativina, però de cop i volta hem rebut la segona gerra d’aigua freda. L’Olímpic s’ha trobat amb un 2-0 sense fer res de l’altre món. Ha estat Vaquero, això sí, que ha signat un golàs en un llançament de falta (37′). Abans del descans, Diego Sánchez, anotant la seva tercera diana de vermell, ha donat vida a l’Olot amb una gran rematada de cap en un servei de còrner (42′). Un gol psicològic que ens ha situat de nou en el partit i que ha traduit, en certa mesura, el domini territorial que havíem mostrat.

La represa ha vingut marcada per l’expulsió prematura de Rifaterra, el seu home fort del mig del camp, que ha vist la segona groga per fer caure a Uri Santos en un contraatac. No s’ha capgirat el guió dels olotins, insistents en el joc associatiu i en generar espais per les bandes aprofitant la superioritat nomèrica. I aquí és quan ha aparegut Alberto Perea, que ha agafat el seu fusell per foradar la xarxa amb una gardela creuada (79′). Quedava temps i hem tingut paciència per atacar, buscant el forat per acabar de certificar la remuntada. Ha estat un setge constant, sobretot a partir dels canvis amb l’entrada de Sergio Ortiz, Marcel i Gato. Aquests tres, juntament amb Perea, han tingut a les seves botes l’oportunitat de marcar el tercer però entre el porter i la defensa local han evitat una decepció més gran a la Murta. Ens quedem amb la resposta oferta pels nostres jugadors després d’un inici mogut en un escenari complicat pel joc físic i intens que proposa el rival. A més, en l’aspecte estadístic retallem un punt respecte a la salvació, ja que el Barça B ha ensopegat a casa. Tornem cap a la Garrotxa amb un punt sota el braç i amb ganes de seguir en la bona dinàmica. Diumenge que ve rebem el Cornellà i hem de seguir amb els bons resultats a casa. Un punt és un punt!! Ens escaparem de baix!

FITXA TÈCNICA

Olímpic: Diego, Esobar, Arthur, Pepín, Berna, Polaco, Javi Navarro (Mendoza, 57′), Rifaterra (c), Samu (Luismi Loro, 83′), Rulo (Cifo, 67′) i Vaquero.

UE Olot: Wilfred, Jose, Luismi, Blazquez, Rojas, Abel (c) (Marcel, 72′), Sana (Sergio Ortiz 57′), Hector, Diego, Perea i Uri (Gato, 57′).

Gols: 1-0, Samu (2′), 2-0, Vaquero (37′), 2-1, Diego (42′), 2-2, Perea (79′)

Àrbitre: Juan Antonio Campos Salinas. Ha amonestat Diego, Escobar, Polaco i ha expulsat Rifaterra per doble groga. A l’Olot, Sana i Hector han vist la groga.

Incidències: partit corresponent a la 12a jornada de lliga del grup 3 del campionat de Segona B amb la presència de 480 espectadors a la Murta de Xàtiva.

Foto: Paula Climent-CD Olimpic

Leave a Reply