Condol per la pèrdua del soci Esteve Guillaumes

Des de la Unió Esportiva Olot acompanyem en el sentiment als familiars d’Esteve Guillaumes, un soci molt fidel que ens ha deixat a l’edat de 90 anys. Expressem el nostre suport i solidaritat en aquests moments tan durs i properament li guardarem un minut de silenci.

Guillaumes era un soci de sentiment, un d’aquells aficionats que fa el nostre club tingui una qualitat especial i diferent. Un seguidor dels més fidels, que ja confiava en el nostre projecte des de l’etapa de 1a Regional i que ha pogut gaudir d’aquests primers anys de la UEO a Segona B. Adrecem les mostres de condol a tota la família d’Esteve Guillaumes en aquests moments tan difícils. En el proper partit a casa contra l’Espanyol B (diumenge 29 de novembre a les 16:30), guardarem un minut de silenci en el seu record. Descansi en pau.

Leave a Reply