shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Condol per la pèrdua del soci Esteve Guillaumes

Des de la Unió Esportiva Olot acompanyem en el sentiment als familiars d’Esteve Guillaumes, un soci molt fidel que ens ha deixat a l’edat de 90 anys. Expressem el nostre suport i solidaritat en aquests moments tan durs i properament li guardarem un minut de silenci.

Guillaumes era un soci de sentiment, un d’aquells aficionats que fa el nostre club tingui una qualitat especial i diferent. Un seguidor dels més fidels, que ja confiava en el nostre projecte des de l’etapa de 1a Regional i que ha pogut gaudir d’aquests primers anys de la UEO a Segona B. Adrecem les mostres de condol a tota la família d’Esteve Guillaumes en aquests moments tan difícils. En el proper partit a casa contra l’Espanyol B (diumenge 29 de novembre a les 16:30), guardarem un minut de silenci en el seu record. Descansi en pau.

Leave a Reply