Acord amb BP OIL Espanya

La Unió Esportiva Olot i BP Oil Espanya han arribat a un acord de col·laboració que beneficia als socis del nostre club, que tindran a la seva disposició una targeta BP Bonus personalitzada amb descomptes en combustible i diversos avantatges. Es poden demanar a les oficines de l’Estadi o a l’estació de servei BP d’Olot.

Amb la Targeta BP Bonus Unió Esportiva Olot (que inclou el nostre escut), els socis obtindran un descompte immediat de 3 cèntims per cada litre en omplir el dipòsit a la majoria de les estacions de servei BP, només cal presentar-la en el moment d’efectuar el pagament. BP Bonus és una targeta gratuïta, fàcil d’utilitzar i que ajuda a estalviar. A més, BP Bonus és compatible amb la targeta Mi BP, disponible a qualsevol estació de servei de BP i amb la qual es podrà acumular addicionalment 1 punt per cada litre proveït i canviar-los per regals, ofertes i avantatges exclusius en primeres marques.

bp OIL

Tots els socis que així ho desitgin podran sol·licitar la seva targeta personalitzada, presentant el carnet del club a:

Oficines Unió Esportiva Olot: Av. Països Catalans s/n. 972260268/649091044. / Correu electrònic:ueolot@ueolot.com

– Estació de servei BP VULCANO: Ctra. Santa Pau esq. Av. Sant Jordi (Olot).

Així que ja ho saps, comença a estalviar amb BP, nova empresa col·laboradora de la UEO, que compta amb 20 estacions de servei a la província i més de 600 a tot Espanya. Pots consultar les estacions de servei de BP adherides a www.bpplus.es/bonus

Leave a Reply