El bon costum de puntuar (Hospi 1-1 UE OLOT)

Una altra posada en escena seriosa i fiable de la Unió Esportiva Olot, que esgarrapa un punt del camp de l’Hospitalet enllaçant el sisè partit consecutiu sense perdre. En una recta final ben oberta, el gol de Rojas en un còrner semblava que obria les portes de la primera victòria a domicili, però Boris Garrós ens ha esguerrat la festa amb l’empat definitiu. Ho tornarem a intentar diumenge que ve, al camp del Llosetense, cuer del grup. 

L’Olot ha entrat de forma esperançadora dins del partit, aprofitant les àmplies dimensions del camp per tocar i arribar per les bandes, especialment per la de Gato. L’andalús es quedava sol davant d’Aulestia però el control se li ha escapat, una acció similar a la que ha tingut als seus peus Uri Santos, després d’un greu error de la defensa riberenca. Ens acostàvem a prop de l’àrea però ens faltava concretar, la “malícia” que després ha fet servir Rodri en la roda de premsa. L’Hospi no ha volgut ser menys i s’ha apuntat a l’intercanvi de cops amb un parell d’ensurts a remarcar; una rematada d’Aleix Coch que ha salvat Wilfred i una volea de David López, sempre perillós l’ex-Olot, que s’ha estavellat a la fusta. Hem anat al descans amb la sensació que no ens convenia el partit boig de l’últim tram i que calia asserenar el joc i recuperar el control per treure alguna cosa de profit del carrer de la Feixa Llarga.

A la mitja part, Marcel Serramitja ha hagut de substituir un Perea que s’ha ressentit de la lesió. Hem tornat a fer bones pressions, a lluitar les pilotes dividides i a combinar amb fluïdesa fins a tres quarts de camp però ens ha costat genera jugades de perill real a la porteria local. Sana, Gato i finalment Sergio Ortiz, amb una falta amb tota la intenció del món, han estat els que més números han fet per trencar la igualada. Tot plegat abans que arribés el gol de Jorge Rojas, en una rematada de cap al primer pal en un servei de cantonada (74′). Una acció un pèl afortunada ja que la trajectòria l’ha desviat un defensa i ha enganyat completament al porter Aulestia. Rugia i festejava l’afició olotina, una trentena de valents que ens han acompanyat aquest migdia, tot esperant cantar la primera victòria lluny de la Garrotxa. L’entrada de Xavi Puerto ha estat un revulsiu per al conjunt de Martí Cifuentes, que s’ha abocat a buscar l’empat. No l’han trobat ni Coch ni Puerto, però sí Boris Garrós, que acabava d’entrar al camp, per afusellar Wilfred en un rebot dins l’àrea després d’una bona aturada del sevillà (83′). Una garrotada en la recta final que ens ha deixat tocats, tot i que ens hem alçat i fins i tot hem tingut alguna opció per tornar-nos a avançar. Al final, repartiment de punts que ens reafirma en la bona dinàmica (tretzens amb 19 punts, dos per sobre del descens) i per seguir aferrats amb ungles i dents a la “famosa” mitjana anglesa. Diumenge que ve (12h), tornem a jugar a fora, al camp del Llosetense, amb la voluntat, aquest cop sí, rescatar els tres primers punts com a visitant. No ens cansarem d’insistir… som i serem UEO!!

FITXA TÈCNICA

CE L’Hospitalet: Aulestia, Dani Fernández, Castell (Collado, 77′), Aleix Coch (c), Savall, Miki (Boris, 74′), Guzmán, Alcover, Ruibal, Raul Torres (Xavi Puerto, 58′) i David López. 

UE Olot: Wilfred, Jose, Luismi, Blazquez, Rojas (c), Djak (Abel, 54′), Gato, Hector, Sana (Sergio Ortiz, 70′), Perea (Marcel, 45′) i Uri. 

Gols: 0-1, Rojas (74′), 1-1, Boris (83′). 

Àrbitre: Ivan Caparrós Hernández. Ha amonestat a Dani Fernández, Aleix Coch, Miki i Raul Torres (Hospi) i Sana i Abel (Olot). 

Incidències: partit corresponent a la 16a jornada del campionat de lliga del grup 3 de Segona B amb la presència d’usn 500 espectadors a l’Estadi de l’Hospitalet, entre ells una trentena d’aficionats de la Grada UE Olot que ha donat suport a l’equip. 

Foto: Javi Borrego/CE L’Hospitalet

Leave a Reply