Penalitzats en excés (Llosetense 1-0 UE OLOT)

Derrota per la mínima de la Unió Esportiva Olot al camp del CD Llosetense, que aconsegueix e seu primer triomf a Es Puig gràcies a un gol de penal de Nico. Marcel Serramitja ha tingut dues bones oportunitats per marcar i l’equip s’ha bolcat a l’atac per treure quelcom productiu, però no hi ha hagut manera. Es talla una ratxa de sis partits sense perdre, que voldrem redreçar diumenge en la visita de l’Hércules.

Estàvem avisats i sabíem el que ens trobaríem a Lloseta, un camp de petites dimensions i un rival batallador i ansiós per assolir la primera victòria davant la seva afició. Ha estat un duel marcat per la lluita, la brega i molta pilota dividida, per la qual cosa ens ha costat oferir la nostra versió més associativa, especialment en la primera meitat. Reverter ha avisat en dues accions prou perilloses abans que Marcel tingués una ocasió d’or a les seves botes. Ben habilitat per Héctor, el cellerenc ha disparat tal com li venia i Mingo s’ha lluit amb una sensacional parada. La jugada clau del matx ha estat el penal de Jose quan Cristian ja enfilava porteria. Era el minut 33 i Nico Baleani, el jugador que ja va donar el triomf dels seus al Miniestadi, ha inaugurat el marcador. El mateix Nico ha posat a prova a Wilfred, que ha salvat el segon amb una mà prodigiosa just abans del descans. L’altra nota negativa ha estat la lesió muscular de Sergio Ortiz, que ha hagut de ser substituit per Uri Santos.

Quedava tot un món i estava clar que no llençariem la tovalolla per rescatar un botí valuós de Lloseta, a la comarca del Raiguer. Els jugadors olotins han demanat un possible penal per mans d’un defensa balear, una acció que l’àrbitre ha ignorat. Calia algun revulsiu i Rodri ha buscat profunditat per banda dreta fent entrar el duet Blázquez-Gato, que ha generat sensació de més perill. També Uri Santos, que s’ha internat dins l’àrea per fer una passada de la mort sense rematador. El mateix Gato, amb un tir escorat, capitalitzava l’allau ofensiu de la UEO, entestada en sumar almenys un punt del camp del cuer. Fins i tot hem col·locat Vallho de davanter centre per pescar alguna pilota en joc aeri, una constant durant tot el partit. I en el minut 89 hem disposat de l’opció més clara, novament amb Marcel com a protagonista. El jove davanter ha rematat a la fusta arribant al segon pal, una acció de mala sort que hauria canviat el desenllaç del partit. Desgraciadament, no hem pogut trencar la maledicció de Ses Iles i seguim sense guanyar a domicili, tallant així una sèrie de sis partits sense conèixer la derrota. Toca fer autocrítica i aixecar el cap, que diumenge tornem a jugar i rebem la visita de l’Hércules d’Alacant. Un test de nivell que esperem superar amb la màgia de l’Estadi i la tendència positiva que arrosseguem a la Garrotxa. Passem pàgina i mirar endavant!!

FITXA TÈCNICA:

CD Llosetense: Mingo (c), Campins, Bibi, Mairata, Lirola, Cristian, Pedro Capó, Bernat Alomar, Regis (Aitor, 74′) Nico Baleani (Miguel, 91′) i Thiago (Jaume Pol, 64′).

UE Olot: Wilfred, Jose (Blazquez, 54′), Vallho, Luismi, Rojas, Abel (c) (Gato, 65′), Sana, Hector, Marcel, Sergio (Uri, 44′) i Reverter.

Gols: 1-0, Nico de penal (33′)

Àrbitre: Rafael Sánchez López. Ha amonestat Mingo, Cristian, Nico i Aitor (Llosetense) i Jose, Luismi, Sana i Reverter (Olot).

Incidències: partit corresponent a la 17a jornada del campiolat de lliga del grup 3 de Segona amb la presència d’uns 800 espectadors al camp d’Es Puig (Lloseta). També hi hagut representació de la Grada UE Olot amb una desena de membres. 

Foto: Maria Glòria Pons

Leave a Reply