Retorn de Musa Bandeh (Nàstic)

La Unió Esportiva Olot arriba a un acord amb el Nàstic de Tarragona per aconseguir la cessió de Musa Bandeh, que d’aquesta manera torna a la Garrotxa fins a final de temporada. El futbolista mataroní, de 24 anys, garanteix presència física i profunditat ofensiva per tot el carril esquerre i ja té els conceptes del nostre tècnic ben assimilats. 

Torna un vell conegut. Musa Bandeh Kandeh (Mataró, 1991) va ser traspassat al Nàstic de Tarragona l’estiu passat, on ha pogut debutar a Segona A tot i que ha tingut una participació testimonial (3 partits, 248 minuts). El maresmenc necessita minuts i els pot trobar a la UEO, que ja coneix perfectament les seves virtuts del curs anterior, en el qual es va consagrar a la categoria de bronze (31 partits, 1.787 minuts i 2 gols). Musa, que també ha passat pel CE L’Hospitalet, és un home de banda que destaca per la seva velocitat, dinamisme i projecció en atac, alternant diverses posicions en el costat esquerre. Arriba en format de cessió gràcies a l’entesa amb el conjunt grana per disputar la segona meitat de temporada amb la samarreta olotina. Dimecres ja s’entrenarà a les ordres de Rodri i està a la seva disposició per debutar diumenge a Lleida.

Ben tornat Musa!! Et rebrem amb els braços oberts!

Foto: Martí Albesa-UE Olot

Leave a Reply