Amb opcions fins al final (Lleida 2-0 UEO)

Després d’una intensa batalla i tot les baixes sensible, la Unió Esportiva Olot no ha donat el braç a tòrcer i ha competit fins al darrer minut. El Lleida Esportiu, més inspirat en els últims metres, s’ha emportat els tres punts en el re-debut de Musa Bandeh amb la samarreta vermella. Diumenge que ve, intentarem redimir-nos amb la visita d’un altre rival de pes, el CF Reus Deportiu.

No ha pogut ser. Tot i el precedent positiu de l’any passat, el Camp d’Esports s’entreveia un lloc díficil per pescar punts i davant un equip que atravessa una gran ratxa de resultats. A més, les absències d’homes importants com Rojas, Gato, Sana i Héctor, aquesta d’última hora, també han dificultat la gesta de sumar a la Terra Ferma. Malgrat tot, en la primera meitat hem estat molt seriosos i ben plantats sobre el camp, esperant la nostra oportunitats al contraatac. Els d’Idiákez, malgrat dominar la possessió, només han incordiat a través del joc aeri en accions de Colinas, Albístegui i sobretot Ekhi. Mentrestant, la UEO provava sort des de la llunyania amb xuts de Sergio Ortiz i Diego Sánchez, que tornava a Lleida i ha estat ovacionat quan l’han canviat. Qui s’ha estrenat avui ha estat Musa Bandeh, que ha aportat frescor i profunditat per al carril esquerre de l’atac. Menció especial per la Grada UE Olot, que amb una quarantena de membres s’ha fet sentir a Lleida i ens ha donat el seu alè en els moments més delicats.

A la segona meitat, el Lleida Esportiu ha augmentat la intensitat i pressió sobre la nostra sortida de pilota. I en una jugada combinada dins l’àrea arribaria el primer gol dels locals, obra de Diego Suárez que ha executat un gran xut al pal llarg de Wil (57′). Tot i aquesta garrotada, no hem deixat de creure en les nostres opcions i hem fet un pas endavant a la recerca de la igualada. L’ha tinguda Sergio Ortiz, amb un cacau que ha fregat el pal després d’una fantàstica jugada col·lectiva. El control era garrotxí i les ganes de puntuar es transmetien sobre la gespa, amb aportacions perilloses de Reverter, que ha entrat per Vallho en un canvi clarament ofensiu. I segurament l’ocasió més clara se l’ha inventat Djak Traoré, amb un míssil des de casa seva que Crespo ha enviat a corner amb certs problemes. El porter dels lleidatans ha tingut una actuació ben lluïda a la represa i ha evitat la diana de l’empat. Hem estat dins del partit fins al final, quan Julen Colinas ha rematat una passada de la mort quan l’Olot estava bolcat a l’atac (89′). Marxem sense premi del Segrià però amb caràcter i amor propi per reaccionar. Diumenge, a les 16h, rebem el CF Reus Deportiu i tenim una gran oportunitat per reivindicar-nos davant el segon classificat. Hi seguim creient, tard o d’hora arribarà!!

——-

FITXA TÈCNICA

Lleida Esportiu: Crespo, Óscar Rubio, Arnau (Mia Guasch, 90′), Ekhi, Bosch, Toño Vázquez, Colinas, Albístegui (c), Diego Suárez (Vega, 77′), Urko Arroyo (Molo, 86′) i Marc Martínez.

UE Olot: Wilfred, Jose, Vallho (Reverter, 81), Blázquez, Luismi, Abel (c), Musa, Djak, Diego Sánchez (Marcel, 68′), Sergio Ortiz i Uri.

Gols: 1-0, Diego Suárez (57′), 2-0, Colinas (89′)

Àrbitre; Antonio Monter Solans. Ha amonestat Colinas (Lleida Esportiu) i Uri Santos i Sergio Ortiz (Olot)

Incidències: partit corresponent a la 22a jornada del campionat de lliga del grup 3 de Segona B amb la presència de 2.018 espectadors al Camp d’Esports. També hi hagut representació garrotxina amb uns 40 aficionats de La Grada UE Olot.

Foto: Santi Iglesias

Leave a Reply