Isma Traoré, cedit al Pogon polonès

Entesa entre la Unió Esportiva Olot i el Pogon Szczecin per a la cessió d’Isma Traoré fins a final de temporada. El davanter ivorià, que abans havia militat en els filials de Mallorca i Espanyol, no ha gaudit de les oportunitats desitjades al nostre club i buscarà més continuïtat a la lliga polonesa, on feia algunes setmanes que estava provant. 

Traoré acabarà la temporada al Pogon Szczecin, equip de la primera divisió polonesa, que tindrà una opció de compra després de la cessió. El punta africà ha tingut poc protagonisme en aquest principi de curs (5 partits, 169 minuts) i s’ha optat per aquesta operació que beneficiarà a totes les parts, ja que el jugador podrà adquirir minuts i confiança en un club de primer nivell. Des de la UEO només ens resta agrair-li la seva entrega i dedicació i desitjar-li molta sort en aquest etapa a Polònia. Molta sort i fins aviat, Isma!!

Foto: Adan Príncep

Leave a Reply