Recompensa a la lluita (UE OLOT 0-0 CF Reus)

La Unió Esportiva Olot planta cara al CF Reus Deportiu i iguala la batalla tàctica i física per mantenir la porteria a zero i refermar la fortalesa de l’Estadi. En una tarda amb protagonisme per als més joves amb  la presentació del futbol base, hem obtingut un punt important contra el segon classificat que ens dóna ales en la cursa cap a la permanència. Dissabte que ve, toca visitar el Mini Estadi blaugrana.

El d’aquesta tarda ha estat un duel radicalment diferent al de fa dues setmana contra el Villarreal B. Aquell dia els dos equips van oferir propostes realment atractives i hi havia espai per moure, combinar i crear ocasions de perill. Avui el Reus s’ha plantat amb una defensa molt ferma i sòlida i ha minimitzat al màxim els seus errors, buscant fer mal a pilota parada i en centrades laterals. La UEO hi ha posat entrega, coratge i sacrifici, però li ha mancat profunditat a l’hora d’atacar. La primera part ha estat força igualada, amb alternances en la possessió i poques arribades a destacar. Edgar i Ramon Folch, amb dos xuts potents, han posat a prova els reflexos de Wilfred, que ha tornat a tancar la porteria amb pany i clau. Ofensivament, hem tingut a Musa molt actiu en el seu redebut a l’Estadi, i tant Uri com Diego s’han buscat la vida en la punta de l’atac, creant problemes als centrals roig-i-negre, avui de grocs.

A la represa Rodri ha apostat per Marcel Serramitja, que ha substituït a Djak Troaré i ha donat més dinamisme a la banda dreta. Cap dels dos equips tenia el control perquè l’ordre, el respecte i la guerra tàctica s’imposaven per sobre del lluïment estètic i de la circulació fluida i atrevida de la pilota. Aquí no ens hem arrugat i ens hem posat el mono de treball per estar al nivell d’intensitat dels de Natxo González, segon classificat de la lliga i amb les idees molt clares. Ha tornat a avisar Edgar Hernández, que ha rematat als núvols, mentre que a l’altra banda ha contraatacat Marcel amb un tir molt potent. També s’ha animat Luismi Quezada, més incisiu en aquesta segona meitat. L’última ocasió del partit l’ha tingut Ramon Folch, amb el punt de mira molt desviat. Poques dificultats ens ha creat un dels millors conjunts de la categoria com demostren els seus números. Ens quedem amb el petit premi del punt i un alt grau de confiança, esperança i eines per capgirar la situació. Seguim en zona complicada, ara amb 23 punts empatats amb Hospi, Pobla de Mafumet i Llevant B, però estem convençuts que amb una victòria sortirem volant del patiment. La mirarem de trobar contra el Barça B, aquest proper dissabte al Mini Estadi (18h). Ànims UEO!! Que tot costa molt però l’esforç acaba donant els seus fruits!

FITXA TÈCNICA

UE Olot: Wilfred, Jose, Luismi, Blázquez, Rojas (c), Djak (Marcel, 51′), Musa (Abel, 70′), Héctor, Diego (Sergio, 75′), Sana i Uri.

CF Reus Deportiu: Edgar, Cassama, Ángel, Dinis, Moyano, López Garay, Haro, Ramon Folch (c), Edgar Hernández (Fernando, 80′), Vítor i Óscar Rico (Fran, 71′).

Àrbitre: Francisco Mirallés Selma. Ha amonestat Luismi (Olot) i Cassama i Óscar Rico (Reus).

Incidències: partit corresponent a la 23a jornada del campionat de lliga amb la presència de 1.302 espectadors a l’Estadi Municipal. En la prèvia s’ha realitzat la presentació dels 11 equips de futbol base del club. També s’ha guardat un minut de silenci en memòria del soci Miquel Oliveras i Ferrarons, que ens ha deixat aquesta setmana.

Foto: Martí Albesa-UE Olot

Leave a Reply