A Paterna, com els vells temps

La Unió Esportiva Olot s’agafa als dos últims precedents a l’Antonio Puchades per intentar tombar el València Mestalla i començar la revifada (demà, 17h). Un mal negoci tenint en compte el magnífic estat de forma del rival, que encadena cinc victòries consecutives i va disparat cap al play-off. L’expedició surt aquesta tarda convençuda de pispar els tres punts tot i les baixes d’última hora d’Héctor i Rojas, que s’afegeixen a Ortiz i Reverter. 

No hi ha volta de full. A partir d’ara cada partit adquireix una rellevància extrema i és indispensable anar fent coixí, preferiblement amb uns tres punts que fa setmanes que anhelem desesperadament. La situació en la classificació ens obliga a treure el millor de nosaltres mateixos i competir a mort cada enfrontament, els rivals directes s’estan posant les piles i ens urgeixen les victòries com l’aire que respirem. Les últimes sortides no han sortit com desitjàvem i tenim ganes de treure’ns l’espina a domicili, també per copsar la reacció de la plantilla arran del canvi d’entrenador. Contra l’Atlètic Balears i en unes condicions difícils, els futbolistes van transmetre caràcter, sacrifici i el punt de practicitat que requereix una situació d’aquest tipus, ara cal que arribin els resultats. No és el millor rival, tot i que l’escenari és de record molt agradable, ja que el València Mestalla travessa una dinàmica espectacular amb cinc victòries consecutives i nou triomfs dels últims deu a l’Antonio Puchades. Qui l’ha vist i qui el veu al conjunt de Curro Torres, que fa uns mesos lluitava en la zona de descens i ara és 9è amb 40 punts i amb aspiracions de promoció. Hi han ajudat els reforços d’Aridai i Quim Araujo, que han donat un plus d’experiència a un bloc jove, talentós i dinàmic.

No ens espanta el seu bon moment, les estadístiques estan per trencar-les i la UEO busca la primera alegria fora de casa en un camp talismà. El futbol ha de ser just amb la nostra proposta i donar-nos una embranzida anímica per afrontar els quinze dies de descans amb un xic més de tranquil·litat. Les males notícies arriben des de la infermeria, ja que cauen de la llista Héctor Simón i Jorge Rojas, els dos amb una petita ruptura a l’isquio. Aquests absències s’uneixen a les de Sergio Ortiz i Èric Reverter, que tot fa pensar que ja estaran llestos per al duel de l’Eldense. L’expedició marxa aquesta tarda (15h) direcció València on farà nit abans d’obrir el foc de la Jornada 28 demà a la Ciutat Esportiva de Paterna (17h). Sense complexos, sense por, amb il·lusió i confiança en les nostres possibilitats. Ho podem fer, UEO!! Està a les nostres mans!

La prèvia de Castillejo

“Hi anem amb la intenció de guanyar, tot i que sabem que serà complicat ja que el Mestalla viu el millor moment de la temporada. Tenim lesions de jugadors importants i psicològicament ens afecta no guanyar, és un tema de creure-s’ho, no és fàcil però intentarem tirar-ho endavant amb els que som. El Mestalla ha fitxat dos jugadors de nivell com Quim Araujo i Aridai, que els donen verticalitat, gol i experiència. Han canviat la mentalitat i han agafat una gran ratxa, ara van com motos, amb més intensitat, perquè la qualitat ja la tenien”.

Precedents

La ciutat esportiva del València CF s’ha guanyat a pols la fama de talismà en aquests tres anys de la UE Olot a Segona B. I és que hi hem sucat en les dues úniques visites; fa dues temporades amb un contundent 0-3 (dos gols de Coro i un de David López) i l’any passat, en el redebut de Rodri, amb un clar 1-3 (gols de Carlos Martínez, Uri Santos i Abel Solé). Per enllaçar més dades positives, recordem que en la primera volta vam superar el Mestalla a l’Estadi (2-0) en el primer triomf d’aquesta campanya.

Convocatòria: per confirmar.

Baixes: Héctor, Rojas, Ortiz i Reverter (lesionats)

Foto: Martí Albesa-UE Olot

Leave a Reply