Desafortunats de cara a gol (Eldense 2-1 UEO)

La Unió Esportiva Olot fa el més difícil, igualar un 0-1 advers al Nuevo Pepico Amat, però marxa de buit d’Elda per culpa de la major inspiració dels locals en els últims metres. Els de Castillejo han anat de menys a més i han disposat d’oportunitats clares per tornar almenys amb un empat. El partit contra l’Olímpic a casa serà la primera final que s’ha de guanyar cap a la permanència.

La primera part ha estat oberta i amb alternatives, els dos equips han sortit decidits a buscar la victòria, amb més presència dels locals en els primers minuts. Poc a poc hem anat agafant el ritme del matx i als peus de Musa hem generat opcions molt perilloses per obrir el marcador. El mataroní s’ha plantat sol davant Marcano i ha topat amb el seu cos, i després no ha pogut controlar bé una fantàstica assistència d’Héctor. Gato també ha avisat amb accions per la seva banda i en defensa hem estat seriosos i ordenats, concedint ben poques aproximacions a un conjunt eminentment ofensiu. Però l’Eldense també s’hi jugava molt, alimentar les seves possibilitats de promoció, i s’ha avançat amb una rematada de Piquero a plaer després d’una gran acció de Cañadas (21′). S’han envalentit els alacantins, que han enviat un cop de cap al travesser en un servei de cantonada. El descans ens ha vingut bé per refrescar les idees i tornar amb més carácter i intensitat a la represa.

Calia un gir de guió, una sacsejada anímica per entrar dins el partit i l’hem trobat en una jugada d’estratègia. Era pràcticament la primera opció de la represa quan en un córner executat per Héctor al primer pal, Jorge Rojas se l’ha trobat morta dins l’àrea petita i no ha perdonat (48′). I no ens hem aturat aquí, necessitàvem el triomf i Sana s’ha plantat a la frontal fent lluir Marcano. Eren els millors minuts de la UEO, tocant i marejant els de casa, que han perdut el nord una estona. I és que en la recta final el xoc s’ha esbojarrat encara més, amb arribades a un costat i a l’altre. A destacar les aparicions d ‘Èric Reverter, que ha rellevat Musa i ha aportat rapidesa i desequilibri per banda esquerre. Però injustícies del futbol, que malauradament ens estan perseguint en excés aquesta temporada, ens han condemnat a la derrota. Una pilota dividida dins l’àrea de Wilfred l’ha aprofitat Carlitos per marcar amb un xut potent (76’). Un cop massa dur, malgrat que ens hem bolcat en cos i ànima per intentar puntuar. Una canonada de Diego, per sobre el travesser, ha estat l’últim alè d’un equip que ha reaccionat a la segona part i s’ha aixecat de les fuetades rebudes. Aquesta és l’actitud que ens portarà a la salvació, i en aquest sentit, diumenge que ve tenim una autèntica final a l’Estadi. Ens visita l’Olímpic de Xàtiva, rival directe, a les 5 de la tarda. Tres punts vitals que hem de guanyar entre tots, club, jugadors i afició. Som i serem, UEO!! Hem de ser valents, ens quedarem a Segona B!

FITXA TÈCNICA

CD Eldense: Marcano, Ortega, Urzaiz, Gotor, Juanje, Petcoff, Fresno, Cañadas (c) (Juanfran, 89′), Piquero, Carlitos (Sellés, 82′) i Ferran Tacón (Serra, 71′)

UE Olot: Wilfred, Jose, Vallho, Rojas (c) (Blazquez, 69′), Luismi, Djak, Héctor, Sana (Marcel, 65′), Gato, Musa (Reverter, 54′) i Diego.

Àrbitre: Chavet Garcia. Ha amonestat Vallho i Djak (Olot) i Gotor (Eldense).

Incidències: partit corresponent a la 30a jornada del campionat de lliga a al Nuevo Pepico Amat d’Elda amb uns 1500 d’espectadors.

Foto: CF Eldense (Facebook)

Leave a Reply