Sense premi però amb vida (Hércules 1-0 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot conté l’ambició de tot un Hércules d’Alacant, que sobreviu gràcies a una genialitat d’Álvaro. Els de Castillejo dominen i arriben amb facilitat a l’àrea contrària, mereixent el premi de l’empat al Rico Pérez. Derrota amb el cap ben alt i mantenint possibilitat de disputar la promoció gràcies a la resta de resultats. Caldrà guanyar el Llevant B i esperar.

Un camp de Primera Divisió, amb més de 9.000 espectadors, i un rival disparat cap a la promoció d’ascens i que buscava la cirereta del pastís, el títol de lliga. L’Hércules ha començat acaparant la posessió però sense aproximacions remarcables, només una acció de Chechu que ha rebutjat Wilfred. Poc a poc ens hem activat en atac amb dues aparicions de Luismi, un xut rebotat de Sergio Ortiz i la més important, una jugada de Musa per banda que no ha pogut concretar amb èxit. L’afició local s’anava impacientant i fins i tot s’han sentit alguns xiulets veient el pobre bagatge ofensiu dels seus jugadors. Primera part impecable en defensa de l’Olot, que no ha concedit opcions al rival però ha trobat a faltar continuïtat en el joc per generar més sensació de perill.

L’entrada de la segona meitat ens tenia reservada un mastegot inesperat, el gol dels locals. El lateral Álvaro s’ha internat bé dins l’àrea, s’ha desfet de la seva marca i l’ha clavat per tot l’escaire (49′). Una galleda d’aigua freda que ha obert més el partit, cosa que ens ha beneficiat perquè hem començat a tocar amb més fluidesa i jugar a camp contrari. Castillejo, que ja havia fet entrar Marcel pel lesionat Ortiz, ha posat més llenya al foc amb Gato i Diego per intentar almenys aconseguir el gol de l’empat. Precisament al murcià se li ha escapat el control orientat quan ja encarava a Chema, mentre que Sana ha tingut la millor de la represa amb un xut ben dirigit que el porter alacantí ha enviat a córner. Els mèrits i l’actitud mostrada en un camp hostil ens conduïen cap a l’empat, però no hem trobat l’encert en els últims metres. Hem donat la cara i el més important, seguim vius en la lluita gràcies a les derrotes d’Olímpic i Pobla de Mafumet. Diumenge que ve, l’Estadi ha de rebentar per vèncer el Llevant B i després esperar un resultat positiu del Barça B a Xàtiva. Primer, hem de fer la feina nosaltres i amb el coratge, l’orgull i el sacrifici d’avui, n’estem convençuts que ho aconseguirem. Olot no es rendeix!! Diumenge tots els que ens estimem l’Olot hem d’anar al camp! Volem Segona B!!

FITXA TÈCNICA

Hércules CF: Chema, Álvaro, Peña (c), Pichu Atienza, (Rojas, 41′) Àlex Muñoz, Vivi (Yeray, 71′), Chechu, Juanma Espinosa (Gato, 45′), David Mainz, Javi Flores i Miñano.

UE Olot: Wilfred, Jose, Luismi (Gato, 53′), Blázquez, Vallho, Abel, Sana,, Héctor, Sergio (Marcel, 38′), Musa i Uri (Diego, 79′).

Gols: 1-0, Álvaro (49′).

Àrbitre: Alexander González González. Ha amonestat Miñano (Hércules) i Sana (Olot).

Incidències: partit corresponent a la 37a jornada del campionat de lliga del grup 3 de Segona B amb la presència d’uns 9.000 espectadors al José Rico Pérez d’Alacant.

Foto: Isaac Planella

Leave a Reply