La jornada al futbol base (7 i 8 maig)

LES CRÒNIQUES

Esprint final de competició per als conjunts de la Fundació Unió Esportiva Olot, que aquest cap de setmana han col·leccionat uns resultats de 6 victòries, 2 empats i 3 derrotes. Recordem que avui dimarts es juga el partit endarrerit entre Les Preses i l’Infantil C a l’annex de Boscdetosca (19h). La resta de la jornada la resumim amb les cròniques que ens fan arribar els entrenadors:

Pals 2-6 ALEVÍ D 

Actuació molt complerta de l’Aleví D, que va dominar totalment el partit. En la primera part es van topar amb un Pals molt defensiu i ben posat a darrere, però dues bones combinacions en atac van servir per posar el 0-2 en el marcador. A la segona part, els de Corominas i Banús van anar a més i van saber obrir el camp, creant espais i generant ocasions que van permetre deixar un 0-4 al marcador. Només de començar la tercera part, la UEO va anotar el cinquè i a partir d’aquí, els jugadors es van relaxar i el Pals ho va aprofitar per retalla distàncies. En l’última part, els visitants es van tornar a posar les piles  per deixar el 2-6 i gaudir de més arribades per eixamplar el resultat.

ALEVÍ C 6-4 Quart 

Gran primera part disputada al Morrot per al nostre Aleví C, desbordant en totes les línies al contrari i tancant molt bé els espais quan no tenien la pilota, finalitzant el període amb un 2-0 merescut. A la segona, el Quart va pressionar més, la qual cosa va provocar la remuntada en cinc minuts, passant a un marcador de  2-4 a la mitja part. A les següents parts, la velocitat en el joc dels olotins i la constància, va propiciar que els de Delgà i Lluc Mora capgiressin la truita per poder celebrar una victòria més que justa. 

Blanes 8-4 ALEVÍ B 

Un enfrontament contra el segon classificat de la lliga en el qual l’Aleví B va saber aguantar en les dues primeres parts, essent fins i tot un pèl superiors. L’equip no va poder mantenir la concentració i la intensitat en les dues següents, en les quals el Blanes va fer-se amo i senyor per emportar-se els tres punts. Des del cos tècnic animen als jugadors a competir al màxim cada partit fins a final de temporada.

ALEVÍ A 2-2 L’Escala

Un partit gris de l’Aleví A, que va tenir el control de la pilota en tot moment però va ser incapaç de generar ocasions clares de gol. Tot i remuntar el 0-1 inicial, els d’Obrador i Somovilla van veure com els empataven a falta de dos minuts per finalitzar el matx. El cos tècnic assenyala que tocarà seguir treballant al màxim fins a final de temporada.

INFANTIL C 9-0 Vall d’en Bas

El conjunt dirigit per Emilio Luna i Arnau Romero va tornar a ser molt superior a un dels últims classificats de la taula. Controlant tot el partit i creant molt perill a l’àrea contrària, els olotins no van tenir cap problema per deixar la porteria a zero i marcar un bon grapat de gol que donen confiança i moral al grup després dels últims entrebancs.

INFANTIL B 4-2 L’Escala

Molt bona actuació en línies generals, tenint el control del joc en tot moment amb bona circulació de pilota i oportunitats destacades. Bon treball i gran actitud dels de Vila i Barris, que es plasmar amb el resultat final.

Vilassar 3-0 INFANTIL A

Resultat molt injust tenint en compte el que es va veure sobretot en la primera part. El domini de la UEO va ser evident i fins i tot es podien haver avançat en el marcador en diverses ocasions. A la segona, els maresmencs van dominar més i en els últims minuts trobar el camí del gol amb molta facilitat. Toca seguir!

 CADET B 1-3 Ter Brugent

Un duel en el qual els olotins van anar sempre remolc, ja que només començar van encaixar el primer gol. A partir d’aquí, els joves de Barnadas i Casas van agafar el pes del partit però no van estar encertats en els últims metres. En canvi, màxima eficàcia del Ter-Brugent, que va fer el segon una altra arribada. Abans del descans, el Cadet B va retallar distàncies i va sortir amb força a la represa, disposant de nombroses aproximacions que es van desaprofitar, fins i tot es va fallar un penal. Una expulsió i el tercer gol visitant van frenar la remuntada dels locals, que van tenir un dia d’aquells que tot surt al revés.

CADET A 2-2 Girona

Un enfrontament molt competit en el qual el Giroan va tenir el control del joc en la primera part. Tot i això, els de casa van tenir alguna opció per obrir la llauna. A la represa, l’equip de Luque i Barranco va ser més valent i intens per aconseguir l’empat (2-2) a base de d’un gran coratge.

golCadetAMorrot

Foto: JM Buxasas

Juncària 1-6 JUVENIL B

Un partit plàcid que els nostres jugadors van controlar de principi a fi. El marcador reflecteix la superioritat del Juvenil B, que fins i tot hauria pogut marcar més gols. Els d’Èric Vilanova encadenen dues victòries consecutives que són una gran injecció de moral per acabar el millor possible en la classificació. Recta final!

JUVENIL A 3-0 Sant Celoni

El Juvenil A va ser el clar dominador de la pilota, ja que el Sant Celoni va plantejar un partit molt defensiu i només va sortir al contraatacar. Tot i això, fins a la segona meitat no van arribar els gols i les ocasions més importants van ser per als de Sánchez i Grabolosa, a excepció d’alguna jugada aïllada dels visitants.

Foto portada: Ruth Somovilla

LA PROPERA JORNADA:

Partits setmana 14 i 15 maig

agenda14-15M

Leave a Reply